Matthew Oakwood - Rey

• Thread starter Thread starter At3sz
  • Start date Start date
  • Válaszok 7
  • Látta 339
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

At3sz

Újonc
2026. 01. 12.
5
3
LS karakter
Arielle Montague
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Matthew Oakwood
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Rey
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Jogtalan szankcio osztas videon latszik minden erre kaptam PGt 90percet
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

Nincsen

nem értem mit vársz őszintén.
odamennek hozzád fegyverrel egy ütközés után, majd ahogy kiszállítanak, te egyből bezárod az autód, majd kb 5x kellett írnia a srácnak, hogy nyisd ki, de akkor már késő volt.
Elrontottad, ezzel tönkretéve egy egész RP-t.

tudom, hogy nem nagyon kéne hozzá szolnom a témához
akkor miért szólsz hozzá? Nem mérvadó egy ilyen tanú, jóformán nem adtál hozzá az egészhez.

RP alól is kilépett ami semmibe lett véve
ha ezzel van problémád (amit nem is értek...), akkor justinra kell panaszt tenni, nem nálam fejtegetni, mert nem én engedtem el.

Nem mondta többször se, h nyissa ki
image.png

biztos vagy te ebben? Alapjáraton nem kellett volna bezárni, amikor kiszállt. Tök reális, hogy fegyverrel kiszállítanak az autóból, és az első dolgot, hogy bezárd. - Abszurd.

kevered a szezont a fazonnal.

Most akkor ha valaki nem teszi fel a kezét instant és ha elkezdem spam-elni h "tedd fel a kezed" akkor az is PG-nek számít?
a két helyzet nem ugyanaz. Itt minden másodperc számított, mivel menekült, egy kézfeltételt nem is értem hogy tudsz ide sorolni. Maradjon meg a hozzászólás lehetősége azoknak, akik ebben résztvettek, illetve a bíráló főadmin. :)

Sziasztok!
Egy negyedik fél is hozzászólt az ügyhöz, aki nem volt megemlítve a PK-ban, ez Fórum szabályzati pontot sért. A hozzászólásai törölve lettek és megkapta a figyelmeztetést!

• Kedvelés
Reactions: rey
ha ezzel van problémád (amit nem is értek...), akkor justinra kell panaszt tenni, nem nálam fejtegetni, mert nem én engedtem el.
Sziasztok! Ha megengeditek én is hozzá szólnék, nálam is járt ez a report és vissza lépett az illető pár percen belül így folytatva lett az RP.

Sziasztok, a panaszt én fogom bírálni, amennyiben van több bizonyíték kérlek küldjétek be.

Itt is lennék a bírálattal.

Mint a videón látszik te amint kiszálltál bezártad az ajtót, amit IRL nem tennél meg, így az PG-nek minősül.
Az RP alóli kilépésnél mint azt Justin is írta lett folytatva az RP, így ez sem kifogásolható.

Ez alapján a szankciót adó admin hibát nem követett el, a panasz jogtalan.

• Kedvelés
  • Imádom
Reactions: Justin ™ és rey
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.