Matthew Morris -> Tyzee

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

TrueGyuri

Élet örömeinek felkutatója.
Globális Moderátor
LS
2025. 05. 10.
52
107
Ausztria 🇦🇹
LS karakter
Matthew Morris
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Matthew Morris
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Tyzee
Panasz oka, leírása, kifejtése:

Egyértelmű bizonyítékok ellenére nem osztott szankciót, mindeközbe több társam kapott már ugyan ilyen szabálysértérse 2 hónap bannt, itt egy PK ugyan ilyen esettel.

( https://forum.dawn-game.com/index.php?threads/rannveig-tokidottir-guillaume-le-sueur-luigi.4460/ )

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
A Klippet a bíráló adminnak továbbítom MDC infók végett.
Megjegyzés:

A szabálysértést Garcia Salamanca követte el. Az ügy kapcsán adminügy indult, amelynek lezárásakor Tyzee admin az alábbiakat közölte:
[2026-01-18 18:47:12] [Output] : [18:47] Admin 3 Tyzee: (( nem kapott semmit a pixeles klipp miatt, nem volt egyertelmu. ))

Az ügy lezárását követően egyeztettem Sasával, aki véleménye szerint a felvételen a szabálysértő egyértelműen kivehető, továbbá az azonosítást segítő kiegészítők (pl. szivar, kevlár, fegyverek elhelyeszkedése) és egyéb vizuális elemek is megegyeztek, amennyiben szükséges nyugodtan egyeztethető az ügy Sasával is.
Kérem az eset újbóli kivizsgálást, valamint az elmaradt intézkedések pótlását.

Utoljára szerkesztve:
A videó rossz minőségű - pixeles. Számomra nem volt egyértelmű, hogy megtörténhetett-e a stop, ezért nem osztottam semmit a játékosnak.

Kérdésre természetesen válaszolok, de nincs további hozzáfűzni valóm.

Sziasztok!

Megérkeztem a bírálattal, a videón jól látható, hogy AnimStop történt, a panaszt tevő játékos felajánlotta, hogy megmutatja nekem is a videót jobb minőségben, de nem volt erre szükség a videóban látható.
Számomra teljesen egyértelmű a szituáció, egy ilyen anim nem 1-2másodpercig tart.
Utólagos szankcionálásnak nem vagyok a híve, így szóbeli figyelmeztetésben részesítem az adminisztrátort.

További szép estét!

• Kedvelés
Reactions: norby
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.