Matthew Morris - Bratva frakció panasz

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

TrueGyuri

Élet örömeinek felkutatója.
Globális Moderátor
LS
2025. 05. 10.
52
107
Ausztria 🇦🇹
LS karakter
Matthew Morris
dawn.png

Panasztevő InGame neve:

Matthew Morris
Panaszra tett személy InGame neve:
Bratva frakció
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Pár napja egy adminügy során a kezeim közé került egy LOG a Bratva frakcióbol, amiben több szabályszegés, nonrp, valamint sok-sok más RP-hez hűtlen dolog szerepel.

(Kötelező bizonyítékoknál csatolom a teljes logot)

LOG-ban látható információk:

31. Sor: egyszemélyes előrp amihez senkinek 0 reakciója, csak ülnek a kocsiba drogozva és mennek.
431. Sor: 0 RP-vel történő Para por átadás és kifizetés ez nyilvánvalóan tiszta MG.
756. Sor: Egy random rp alatti spammelés, meg egy ic ooc keverés “Imim” valakit Imiként említ meg, majd egy ic karakter válaszol erre. (Nadin Viani)
791-819. Sor: Elővettek egy bárdot majd a log tulajdonosa megsérült és azt mondta “ez fájt te köcsög, ezt követően fel kártyázta magát, ez abszolút kimeríti a nonrp fogalmát.
937. Sor: egy újabb aranybank előrp ahol 1 ember rpje látható, 0 reakcióval, ez véleményem alapján egy újabb tiszta Hanyag RP frakció szinten.
1016. Sor: láthatóan aranyban rp alatt vásárolt lőszert pp shopból, ami tudtommal szintén szabálysértés.
1100. Sor: “funolás” miszerint a maffia főnök szájábol “aki mer falu” és társai hangoznak el miközben elhagyják bankot.
1187. Sor: Újatt kút előrp ahol 0 reakció és egy személy írja meg az egészet, abszolút hanyag RP.
1421. Sor: Újabb lőszer átadás 0 RP-vel akció alatt, egy újabb MG.
1447. Sor: Csatlakozik az rp-hez egy srác, viszont semmi beavatás nincs, csak bekérdez hogy kell e help valahova, majd 3 egy szavas sor után oda megy gyárhoz kint körülnézni, viszont semmi infó leírás nem történik csak 3 perc nézelődés után beül mellé egy már meghalt srác és eljönnek, itt vélhetőleg egy újabb MG külső leinfózás történhetett, miután megfordult ez a srác gyárnál, rá 4-5 percre hirtelen úgy gondolták hogy jó ötlet kifutni lent, majd ez a körülnéző srác is csatlakozott szinte 0 beavatással hozzájuk.
1662. Sor: Érkezik az rpbe egy ember, megint látható egy szinte beavatás nélküli csatlakozás, egyszavas sorokbol 3-4, meg egy “hol vagytok?” Kérdés/választ követően.
1662. Sor: Újabb egyszemélyes előrp 0 reakcióval, újrabb hanyag RP.
1692-1695. Sor: IC-OOC keverés, rádióba kéri hogy “Huzz be” ami tök eggyértelmű hogy DC-vel kapcsolatos behúzás lenne.
2150. Sor: Sorban RP közben fegyver és szívás között nyomott egy full szervíz kártyát, miközben lőtte a Jefferson körüli rendőröket előtte is és utána is.

Szeretném kiemelni hogy ez nem csak egy átlagos panaszkönyv, amit szeretném ha elbírálnának és elfelejtjük 3 nap mulva, hanem egy vészjóslás az illegál számára, ahol sok esetben mint látható teljesen kihalt az RP-zni akarás, és minőség felmutatása.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
LOG: https://pastebin.com/GxcUyAWu
Megjegyzés:
Nincs, várom az Admin bírálását, szerintem sok hozzáfűznivaló nincs ehezen.
Ez a panasz Beni (SA) Ajánlása által született meg.

A panaszkönyv tisztább átláthatósága végett, és a szuperadmin birálatának megkönnyitése végett, kérném hogy a panaszban feltüntetett frakcióból 1 ember, mint képviselő, szóljon hozzá a panaszhoz, átfogalmazott, a logban szereplő emberek válaszaival, ellenkező esetben a fórum szabályzatának pontjai alapján figyelmeztetések, esetleges kitiltások ki lesznek osztva.

Előre is köszönöm a megértéseteket!
morty.

Szia/Sziasztok!
Első sorban, ebben a történetben NEM szerepelt a leader csak hogy első sorban ezt tisztázzuk

1100. Sor: “funolás” miszerint a maffia főnök szájábol “aki mer falu” és társai hangoznak el miközben elhagyják bankot.
Erre értettem ezt a mondatot

A következő ami ki bökte a szememet hogy hanyag előrp: Nos ez a fogalom teljes mértékben kizárható hiszen eleve 20.sor előrp kötelező ami tisztán láthatóan látható is a logban, illetve vissza térve arra hogy egy ember mondja a dolgokat, igen ez így szokott menni 1 ember el mondja a tervet majd mindenki megmondja hogy rendben legyen így tehát ezt a felvetést nem is értem mr...

A következő: ''Kifizetés nélküli drog át adás,,
Nem értem ez miért meríti ki neked a NONRP fogalmát, teszem fel a kérdést tudod hogy nálunk ki milyen pozícíóban szerepel és mi a feladata?
teszem hozzá ő a drog felelős akciókon ő szokta hordani az utántöltést ''azaz a drogokat,,

A következő: Egy rp-ben voltak a srácok ''tisztán látható a lóg tartalma,, erősítés kérés érkezett, lehet hogy nem volt 100%-ban ki fejtve minden de helyszín meg lett adva illetve hogy mi a segítségkérés lényege, nem gondolom hogy miközben lövöldözés van, van idő arra hogy 100%-ban minden helyesen és kifejtve legyen le rádíózva.

1 dologban tudok igazat adni neked ebben az egész dologban, mégpedig hogy RP közben el nyomott egy személy egy kártyát ami miatt is igen szankció jár

Számomra egy kérdés merül fel így a végére : Ha Admin ügy történt és el lett továbbítva az Adminisztátornak, miért nem lettek ki osztva a szankciók vagy akár miért nem lett akkor továbbvíve ez az ügy ?

Előre is köszönjük a válaszokat.

(Én vagyok a frakcióból az 1 Tag)

Szia Szalai, több helyen is sántít a történet.

Erre értettem ezt a mondatot
A következő ami ki bökte a szememet hogy hanyag előrp: Nos ez a fogalom teljes mértékben kizárható hiszen eleve 20.sor előrp kötelező ami tisztán láthatóan látható is a logban, illetve vissza térve arra hogy egy ember mondja a dolgokat, igen ez így szokott menni 1 ember el mondja a tervet majd mindenki megmondja hogy rendben legyen így tehát ezt a felvetést nem is értem mr...
A funolás ez esetben is megtörtént ha tag, ha leader, onnan gondoltam hogy felsőbb tag, mivel folyamatosan ő írta a hanyag elő RP-t, amire ebben a 4 esetben egyszer sem volt még helyeslő reakciók sem, az előRP-nek ez a lényege hogy mindenkinek legyen egy része benne, ettől lenne életszerű.

A következő: ''Kifizetés nélküli drog át adás,,
Nem értem ez miért meríti ki neked a NONRP fogalmát, teszem fel a kérdést tudod hogy nálunk ki milyen pozícíóban szerepel és mi a feladata?
teszem hozzá ő a drog felelős akciókon ő szokta hordani az utántöltést ''azaz a drogokat,,
Ezt félre olvastad, mivel épp ez a probléma hogy egy adás vétel történt 0 RP-vel, tehát ez egy kimagyarázhatatlan MG a szememben továbbra is, vagy hol lett megbeszélve ez, kérhetnék róla egy log bizonyítékot ahol látható hogy a drog biztos az akciókra hozott plussz drogot, csak azért hogy eladja majd az akció alatt a társainak? Nem hiszem hogy ezt komolyan gondoltad.

A következő: Egy rp-ben voltak a srácok ''tisztán látható a lóg tartalma,, erősítés kérés érkezett, lehet hogy nem volt 100%-ban ki fejtve minden de helyszín meg lett adva illetve hogy mi a segítségkérés lényege, nem gondolom hogy miközben lövöldözés van, van idő arra hogy 100%-ban minden helyesen és kifejtve legyen le rádíózva.
Ez az RP lényege alapjaiban hogy mindent kifelytessz a rádión, hogy ne történjen MG. Valamint az akcióhoz való csatlakozás esetén utólag is kötelező a 20 soros beavatás RP, amiben átadot a szituáció mélységét, mit hozzon, mit a feladata, továbbá hogy miként csatlakozzon az akcióba. Régen is és most is kötelező a csatlakozáshoz utólag egy bavatás RP, amely kielégíti az RP kereteit.

Számomra egy kérdés merül fel így a végére : Ha Admin ügy történt és el lett továbbítva az Adminisztátornak, miért nem lettek ki osztva a szankciók vagy akár miért nem lett akkor továbbvíve ez az ügy ?
Jó kérdés hogy miként nem szúrt szemet ennyi hiányosság Enrico-nak, viszont azért lett kihívva a helyszínre, mert kételkedtem a beavatás RP-ben amivel a kinti csatlakozott a csapatotokhoz, amiben van is mit hiányolni, viszont Enrico szerint minden rendben volt. (Legalábbis az utolsó 20-30 perc amennyit szerintem megtekintett.) Fogalmam sincs hogy miként nézte át, hogy ennyi dolog felett elsiklott, és rendben volt szerinte a 3 soros beavatás rp amire oda jött lövöldözni egy tagotok. (Akié a panaszkönyv.) Erről csak ő maga tud nyilatkozni, viszont ez a panasz nem felé irányul most, szerintem mindenki látja hogy nem csak ezzel az egy dologgal van itt a probléma.

Jó estét.

Sziasztok!

Azért írok mert meg lettem említve, engem annál az ügynél azért hívtatok ki hogy hogy került oda a lövöldözésre, megnéztem a srác logját és lett info adva hogy kell segítség és hogy hol kell a segítség szóval itt nekem le is zárul az ügy köszönöm.

• Kedvelés
Reactions: hessz és TrueGyuri
Sziasztok!
Elolvastam a panaszkönyvet és megérkeztem a bírálattal.

Régebben se néztük jó szemmel azt, hogy valaki egyedül lepötyögi a kötelező 20soros előrp-t, amire jön 1-2 kicsi reakció a végére, mert ez gyakorlatilag olyan, mintha magaddal RP-néd le. Szeretném ha elkerülnénk az "F8ból bemásolom és kész" szituációt, és legközelebb a többi résztvevő is belevonná magát a szituációkba.
Az átadásokat nem szeretném részletezni mert ezt a panaszkönyvet nem szeretném kisarkítani minden hibára ami történt, de való igaz, hogy discord hirdető részlegen az eladások után nem sok IC nyom keletkezik.
A megsebzés és utána lévő kártyázást elismertétek.
Az 1016. sorban történt lőszer vásárlásban valóban kihasználta a PP-ből vásárolt lőszert, mivel a logból kiderül az is, hogy olyan fegyvert használt amihez a lőszert vásárolta.
Valóban szinte semmi információ átadás nem történik az RP-be való csatlakozáskor mindkettő esetben feltételezem, hogy Discordon történt a megbeszélés ahogyan az kiderült “Huzz be”, ami egy IC-OOC keverés egyben.
A 2150. sorban pedig valóban kártyázás történt RP közben.

Összességében, szeretném ha nem csak ez a frakció okulna a hibákból, hanem más frakció is ahol előfordulnak apró hiányosságok, ami egy szimpla napi logból is kideríthető. Szeretném ha változtatnátok az előrp szituációkon, és valóban minden rablásban résztvevő tag kivenné a részét az előrp megírásában.

Az eset nem tegnap történt, és nem szeretnék egyesével senkit sem szankcionálni, ezért kollektív büntetést fogok alkalmazni, és a frakciót egy hibapontban részesítem.
Ha további kérdés merülne fel, azt kérlek privátban tegyétek fel.
További szép napot kívánok!

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.