Matteo Black úriemberre. [Ghost]

• Thread starter Thread starter Legios
  • Start date Start date
  • Válaszok 9
  • Látta 147
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Legios

Újonc
2024. 08. 06.
55
25
LS karakter
Basileios Theophilus
dawngreen.webp

Panasztevő InGame neve:

Basileios Theophilus
Panaszra tett személy InGame neve:
Matteo Black
Panasz oka, leírása, kifejtése:
PG+Nonrp.Elütöttem,felált aztán 3an rátartottuk és lőni kezdett.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
köszi

Szevasztok! A panaszt én fogom bírálni. Az érintett személynek 24 órája van kifejteni az ő oldalát.

helllo tudom nincs hozá közöm de ez nem pg mert kb egysszere vetétek elö,

dawngreen.webp

Panasztevő InGame neve:

Basileios Theophilus
Panaszra tett személy InGame neve:
Matteo Black
Panasz oka, leírása, kifejtése:
PG+Nonrp.Elütöttem,felált aztán 3an rátartottuk és lőni kezdett.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
köszi
Hali pg nem nagyon volt mivel szinte egyszerre vettük elő a fegyvert, a nonrp-t én nem làtom benne.Amúgy meg az èn kamerámból nem látszik hogy ott mögöttem mikor vették elő. Te meg derby-ztél. További jót!

• Kedvelés
Reactions: Feri1019
Hali pg nem nagyon volt mivel szinte egyszerre vettük elő a fegyvert, a nonrp-t én nem làtom benne.Amúgy meg az èn kamerámból nem látszik hogy ott mögöttem mikor vették elő. Te meg derby-ztél. További jót!
Milyen derbyről beszélsz? Neked vagy neki mentem ezt miért ne lehetne csinálni? tisztába vagy a Derby fogalmával?

Milyen derbyről beszélsz? Neked vagy neki mentem ezt miért ne lehetne csinálni? tisztába vagy a Derby fogalmával?
IRL se csapsz el embert direkt! Én is normálisan beszélek veled akkor én is elvárom hogy te is normálisan beszélj!

• Haha
Reactions: Legios
Cső! A videóban jól látszik a túlerő... Matteot elgázolták, muszájból, ilyen IRL is van, valahogy muszáj hatástalanítani egy fegyveres támadót, máskülönben a rendőrök életébe került volna. Ugyanakkor Matteo ezzel nem törődve felpattant, és gond nélkül harcba szállt a négyszeres túlerő ellen, ez nem reális...

A panasz jogos, Matteo Black szankcióban részesül.

• Imádom
Reactions: Legios
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.