Mateo Estrada-Levy

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Hokuci

Újonc
2026. 01. 26.
12
3
LS karakter
Shanon Drake
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Mateo Estrada
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Levy
Panasz oka, leírása, kifejtése:
O szerint indoktalan menekules ha van nalam 50 loszer es egy tec-9 ilegalis eletet elve nem fogok
megalni egy rendvedelmisnek hogy kockaztassam az eletem iletve Levy szerint az meg nem
eleg ha van nalad egy tec9 es 50 loszer

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

Válaszod

• Haha
Reactions: @freeze
Szia!

Mint kifejtettem a véleményemet az ügy alatt is, nem elég indok menekülésre egy tec-9 és 50 lőszer, úgy hogy még el is van rejtve. A rendvédelem nem fog csak úgy ruházat átvizsgálást végezni, ha nincsen fokozott ellenőrzés. Csomagtartót sem néznek, a kötelező felszerelést is neked kell felmutatni.

Azzal érveltél, hogy illegális frakcióban vagy ezért nem fogsz megállni. Attól, hogy te illegálos vagy, még eleget kell tegyél egy közúti intézkedésnek.

Körözés sem volt rajtad, további hozzáfűzni valóm nincs.

Sajnalatos modon,akkar mikor megallok atkutassak a ruhazatom es bevisznek,lehet ez a rendvedelem hibaja is,tegnapi nap folyaman meg alittotak KBO miatt es akkor is att kutattak majd lecsuktak,hiaba nincs Fokozott elenorzes altalabban mindig megmotoznak,akkor nem lehet menekulni csak ha fokozott elenorzes van,mert ha megallok kockaztatom hogy bevigyenek IFB ITB,es ha nem rejtem ell a fegyvert akkor meg az utcan se tudok jarkalni mert ahogy latnak le sokolnak es bevisznek.Mondataidbol kiszedve csak akkor lehet menekulni ha fokozott elenorzes van vagy ha korozott vagy?
Tovabbi hozzafuzni valom nincs,Varom a biralatot!

Sziasztok, a panaszt én fogom bírálni. Hamarosan átolvasom és érkezem a válasszal.

• Kedvelés
Reactions: Levy.
Sziasztok, megjöttem a bírálattal.

Véleményem alapján sem elegendő indok a menekülésre, ha van nálad egy jelentéktelen mennyiségű illegális tárgy.
Továbbá nincs fokozott ellenőrzés sem, így az igazoltatásnak legalább addig eleget kell tenned, amíg nem közlik veled, hogy szállj ki az autóból mert ruházat átvizsgálás lesz. De ez egyébként még fokozott ellenőrzés alatt is érvényes!

A panaszod jogtalan, az admin nem hibázott.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.