<br>Jelentkezési lap<br>OOC része a jelentkezésnek<br>Hogy hívnak?<br>> Pecséri Máte <<br>Discord neved?<br>> kamatyi13 <<br>Hány éves vagy?<br>> 13 <<br>Mellékelj képet a játszott perceidről<br>> lent van beküldetem d<<br>Milyen frakcióban voltál eddig a szerveren? Ha voltál, miért távoztál?<br>> honvédvoltam kezdőként nemtudtam mi az hogy élek e a jogaimmal mondtam hogy nem megkérdezték 3 szor mérgeslettem aztmondtam hogy igen élek a jogaimmal odajött a főnök és kirugott <<br>Mennyi időt tudnál a frakcióra fordítani? <br>> nagyonsokat amenyit csak tudok mert szeretem kesegíteni az embereket <<br>Mutatkozz be pár mondatban! (Minimum 10 egybefüggő mondattal!) <br><br>> Pecséri Mátévagyok egy 13 éves fiu szeretek gépezni bringázni és az erdőben motorozni/ quadozni. <<br>Voltál-e már kitiltva a szerverről, valamint voltál-e már adminjailben? (Csatolj képet róla! Imgur) <br><br><br>> admin jailbe egszer voltam mert nemcsináltam elő rpt egy rablásnál kitiltva egyszevoltam mert volt nálam egy random jogsi nem az énnevemen és odajött egy gyerek hogy ad érte 6 milliót <<br>Miért szeretnél a frakció tagja lenni? (Minimum 7 egybefüggő mondat.) <br>> szeretnék embereken segíteni egy segítőkész kedves ember vagyok szeretek új emberekkel barátkozni szeretem a rendet a törvényeket és szeretek embereken segíteni < <br><br><br>IC rész<br>Neve:<br>> Mate Warent <<br>Születési helye, ideje: <br><br><br>> Losantos 1995 02 19 <<br>Mi a személyigazolvány száma?<br>> 740547ZU <<br>Rendelkezik érvényes jogosítvánnyal?<br>> igen <<br>Legmagasabb iskolai végzettsége, szakképesítése<br>> környezet szakkör <<br>Önéletrajz: (Min. 15 teljes összefüggő mondat!)<br>> Mate Warent 30 éves <<br><br>Teszt<br>Mit jelent az ABCDE protokoll, és mire használjuk?<br>> nemtudom <<br>Mikor használunk nyakrögzítőt? Írja le a szabályát!<br> > amikor nagy balesetevolt az embernek amibe gerince nyaka megsérülhetett <<br>Nevezzen meg 10 eszközt ami a mentőgépkocsi alapfelszerelésének része:<br>> EKG Defibrillátor vérnyomásmérő Különböző kötszerkészletek tolósszék hordágyak háti hordozók fertőtlenítő szerek maszkok védőkesztyűk <<br>Mit kell tenni artériás vérzésnél elsőként?<br>> egyből lekötni a sebet hogy nevérezzen <<br>Mi az első teendő a helyszínre érkezéskor egy beteghez?<br>> mekérdezni mi a problémálya miét fájlalja <<br> <br> <br>