Mate Warent jelentkezése

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

macsesz

Újonc
2025. 08. 17.
1
0
LS karakter
Mate Warent
<br>Jelentkezési lap<br>OOC része a jelentkezésnek<br>Hogy hívnak?<br>&gt; Pecséri Máte &lt;<br>Discord neved?<br>&gt; kamatyi13 &lt;<br>Hány éves vagy?<br>&gt; 13 &lt;<br>Mellékelj képet a játszott perceidről<br>&gt; lent van beküldetem d&lt;<br>Milyen frakcióban voltál eddig a szerveren? Ha voltál, miért távoztál?<br>&gt; honvédvoltam kezdőként nemtudtam mi az hogy élek e a jogaimmal mondtam hogy nem megkérdezték 3 szor mérgeslettem aztmondtam hogy igen élek a jogaimmal odajött a főnök és kirugott &lt;<br>Mennyi időt tudnál a frakcióra fordítani? <br>&gt; nagyonsokat amenyit csak tudok mert szeretem kesegíteni az embereket &lt;<br>Mutatkozz be pár mondatban! (Minimum 10 egybefüggő mondattal!) <br><br>&gt; Pecséri Mátévagyok egy 13 éves fiu szeretek gépezni bringázni és az erdőben motorozni/ quadozni. &lt;<br>Voltál-e már kitiltva a szerverről, valamint voltál-e már adminjailben? (Csatolj képet róla! Imgur) <br><br><br>&gt; admin jailbe egszer voltam mert nemcsináltam elő rpt egy rablásnál kitiltva egyszevoltam mert volt nálam egy random jogsi nem az énnevemen és odajött egy gyerek hogy ad érte 6 milliót &lt;<br>Miért szeretnél a frakció tagja lenni? (Minimum 7 egybefüggő mondat.) <br>&gt; szeretnék embereken segíteni egy segítőkész kedves ember vagyok szeretek új emberekkel barátkozni szeretem a rendet a törvényeket és szeretek embereken segíteni &lt; <br><br><br>IC rész<br>Neve:<br>&gt; Mate Warent &lt;<br>Születési helye, ideje: <br><br><br>&gt; Losantos 1995 02 19 &lt;<br>Mi a személyigazolvány száma?<br>&gt; 740547ZU &lt;<br>Rendelkezik érvényes jogosítvánnyal?<br>&gt; igen &lt;<br>Legmagasabb iskolai végzettsége, szakképesítése<br>&gt; környezet szakkör &lt;<br>Önéletrajz: (Min. 15 teljes összefüggő mondat!)<br>&gt; Mate Warent 30 éves &lt;<br><br>Teszt<br>Mit jelent az ABCDE protokoll, és mire használjuk?<br>&gt; nemtudom &lt;<br>Mikor használunk nyakrögzítőt? Írja le a szabályát!<br> &gt; amikor nagy balesetevolt az embernek amibe gerince nyaka megsérülhetett &lt;<br>Nevezzen meg 10 eszközt ami a mentőgépkocsi alapfelszerelésének része:<br>&gt; EKG Defibrillátor vérnyomásmérő Különböző kötszerkészletek tolósszék hordágyak háti hordozók fertőtlenítő szerek maszkok védőkesztyűk &lt;<br>Mit kell tenni artériás vérzésnél elsőként?<br>&gt; egyből lekötni a sebet hogy nevérezzen &lt;<br>Mi az első teendő a helyszínre érkezéskor egy beteghez?<br>&gt; mekérdezni mi a problémálya miét fájlalja &lt;<br> <br> <br>​

Attachments

• DawnMTA 2025. 11. 07. 20_58_15.png
    DawnMTA 2025. 11. 07. 20_58_15.png
    861.2 KB · Látta: 126
Ezúton értesítjük, hogy a jelentkezési lapját az Országos Mentőszolgálat igazgatósága megkapta és feldolgozás alá helyezte.
Értesítjük, hogy jelentkezési lapját az Országos Mentőszolgálat igazgatósága ELUTASÍTOTTA.

((Összecsapott jelentkezési lap, illetve nem megfelelő formátum.))

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.