Jelentkezési formanyomtatvány
1. Discord neved: costa_luis_746292. Hogyan szólíthatunk? Atika/Atesz3. Hány éves vagy? 194. Játtszott perceid száma? 530505. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Igen voltam! LV-n6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP))
7. Mesélj magadról pár mondatban. Ates csendes,de ha valami izgalom van az életembe akkor elég jó hangulatom szokott lenni,nyittott vagyok mindenre,szeretek játszani,mindent amit csak lehet igazából ennyi lenne8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság amikor tisztelelül beszél egy másik ember velem azt nem nagyon szerertem.a másik meg viszont mindenkinek meg adom a tiszteletett számára,és a legjobbat nyújtani!!.Általános adatok
1. Teljes : Massimo Greco2. Születési helye, ideje: Los Santos Korháza. 1999.03.183. Legmagasabb iskolai végzettsége: 3 Diploma.4. Büntetett előéletű? Nem5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Tőrzsörmester ként!6. Szolgált már fegyveres szervnél? Sajnos nem volt lehetöségem.7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Elsö sorban Mega Phone al szólók az úrnak/hölgynek, hogy Álljon Félre a jármüvel majd állisa le a motort! Oda megyek majd be mutatkozom el kérem a jogositványt, személyit és a forgalmi engedélyt. Meg nézem, hogy minden stimel-e ha minden rendben van akor meg kérem, hogy nyissa fel nekem a csomagtarott majd EU doboz és kötszer után kutatok. Ha meg vannak akkor el köszönök majd tovább engedem.8. Mi maga a rendőrség? A rendőrség egy állami szerv, amelynek fő feladata a közrend és közbiztonság fenntartása, a jogszabályok betartatásának ellenőrzése, valamint a bűncselekmények megelőzése, felderítése és üldözés9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?A feljebbvaló és a közvetlen felettes közötti különbség főként a hierarchiában elfoglalt helyük és a hozzád való kapcsolatuk alapján határozható meg.
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? ?Ebben az esetben a priusz mindenképp befolyásolja a döntésemet. Ha az illetőnek már voltak korábbi szabálysértései vagy bűncselekményei, akkor azt is figyelembe veszem a bírság mértékénél. Egy visszaesőt nem lehet ugyanúgy kezelni, mint egy első alkalommal hibázó személyt.11. Meséljen magáról pár mondatban. szeretem a szabályokat és szeretném saját magamat képzeni,és fontos dolgokat kezdeni az életembe,és minden képpen egy jó életett magamnak ahol biztonságba tudhatom magamat!1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Azonnal fedezékbe húzódnék vagy olyan pozícióba vinném az autót, ahol minimalizálható a veszély.2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Amikor az igazoltatás során a csomagtartóban olyan anyagokat találok, amelyek droghoz szükséges alkotóelemekre utalnak, de a tulajdonos azt állítja, hogy nem tud róla, először is megőrzöm a nyugalmamat és szakmai módon járok el. Minden anyagot lefoglalok bizonyítékként, és részletesen dokumentálom a helyszínt, a megtalálás körülményeit. Ezután kihallgatásra visszük a tulajdonost, ahol részletesen kikérdezzük, hogy honnan vannak az anyagok, mit tud róluk, és mi a kapcsolatuk velük. Ha a magyarázat nem meggyőző, vagy gyanús, további nyomozati lépéseket indítunk a körülmények tisztázására, akár házkutatással, vagy más bizonyítékok gyűjtésével. Mindezt a jogszabályok betartásával, az ő jogait tiszteletben tartva. Az ügyben a továbbiakat az ügyészség vagy bíróság fogja eldönteni.
.png)
.png)