Mason Kearney adminsegéd jelentkezése

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

szilaard

Újonc
2025. 03. 17.
48
11
dawndgh.png

Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
>Szilárd, 17

Account ID-d?
>7433

Hány játszott perccel rendelkezel?
>5769

UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
>
Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
>Sziasztok! Szilárd vagyok, 17 éves, Szegeden élek. Jelenleg egészségügyi technikumban tanulok. RP szerverekkel régóta foglalkozok, sok szerveren megfordultam már. Szerverek többségén admin, adminsegéd is voltam, tehát van tapasztalatom ilyen téren. Las Venturas szerveren admin 2 voltam, leadtam.

Mi egy adminsegéd feladata?
> Egy adminsegéd feladata a következő:
- Adminisztrátorok munkájának segítése, megkönnyebbítése.
- Kisebb reportok intézése, segítségnyújtás a játékosok számára.
- Kezdő, még nem annyira tapasztalt játékosok "oktatása".
- Kisebb gondok, bug jelentések intézése. (Pl.: Nem töltenek be a kocsi modok -> /restream, /performance)

Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
>Egy jó adminsegéd türelmes, megértő, empatikus. Nem idegesíti fel magát azon se, ha egy játékosnak akár 10-szer el kell magyarázni valamit, mire megérti, hisz ez a dolga. Ha valami kérdést tesz fel neki egy játékos, azt normális hangnemben válaszolja meg, nem flegmázva.

Miért szeretnél DGH tag lenni?
>Ki szeretném magam próbálni a szerveren, mint adminsegéd, későbbiekben mint admin. Mindig szerettem segíteni az emberek problémáin, így szerintem ez a "poszt" nekem való.

Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
>Türelmes, empatikus ember vagyok jó kommunikációs képességgel. Nem egy helyen megálltam már a helyem admin, illetve adminsegédként is, ezért ki szeretném magam próbálni itt is.

Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
>Hétköznapokon kb. 3-4 óra, hétvégente 6-7 óra is akár.

Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
- Városháza:
A városháza a szerver szempontjából igen fontos helyszín. A városházán intézheted majdnem az összes hivatalos ügyet: Személyi igazolvány-tól kezdve, a fegyverviselési engedélyen keresztül, a jogositvány kiváltáson túl még sok-sok mindent. Okmányaid lejárása elég komoly pénzbírságot von maga után, ezért erősen ajánlott erre figyelni.

- Autós iskola:
Jogosítványod megszerzése igen fontos a szerveren. Bármikor igazoltathat téged egy rendvédelmi szerv, és ha nincs nálad jogosítvány miközben épp gépjárművel közlekedsz, megbüntetnek és akár a kocsid kulcsát is elvehetik, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy nem mész tovább a gépjárművel.

- Pláza, bevásárlóközpontok, boltok és benzinkutak:
A szerver egyik legfontosabb helyszínei. Többek között ezeken a helyeken tudsz vásárolni olyan dolgokat, amik az alap játékhoz szükségesek (telefon, rádió, kötszer, egészségügyi láda, kötszer, horgászbot stb.). Másrészt tankolni itt tudsz, fontos az, hogy ki is fizesd, mert ha fizetés nélkül távozol, akkor a rendőrség előbb utóbb el fog kapni és számonkéri rajtad.
Fontos gyülekező helyekként is szolgálnak ezek. Nyilvános helynek minősülnek, tehát a legbiztosabb pontok egy vásárlás vagy biznisz lebonyolítására.
Vigyázz! Ezeket a helyeket (pl.: benzinkutak) sokszor ki is rabolják. Lövöldözés, ezáltal néha ölés is előfordul. Óvatosan!

Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
>Néhány pozitív tulajdonságom:

- Türelmesség: Mint fentebb említettem nagyon türelmes ember vagyok
- Empátia: Szakmámból adódóan rendkívül empatikus ember vagyok. Ez talán a türelmességgel egybe vehető
- Kommunikációs készség: Rendkívül jó kommunikáció készséggel rendelkezem.

Néhány negatív tulajdonságom:

- Túlgondolás: Adódnak olyan helyzetek, amikbe sokkal többet belelátok, -gondolok, mint amik valójában.
- Törekvés a maximumra, vagyis maximalizmus: Mindig a maximumot akarom nyújtani, ami átmehet negatív irányba is.
- Makacsság: Vannak esetek amikor az álláspontomhoz, véleményemhez rendkívül ragaszkodok.

• Imádom
Reactions: !Flare
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.