Mason Creed -> Varga [A2]

• Thread starter Thread starter GeboXX
  • Start date Start date
  • Válaszok 4
  • Látta 152
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

GeboXX

Újonc
2025. 03. 24.
4
0
LS karakter
Marc Delmont
LV Karakter
Miles Foster
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Mason Creed
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Varga
Panasz oka, leírása, kifejtése:
ATM rablás során jelölt autóval kimentem (szerintem ez semmit nem változtat a tényen, miszerint NonRP-t követett el a CJNG)elhaladtam az ATM fúrók mellett, akik kilőtték a kerekemet. Ez eddig teljesen rendben van, viszont az, hogy ezt követően 1,5-2km hosszan pullozva és pitelve üldöznek egy egyszemélyes egységet, úgy hogy azt követően visszafordulnak gyárba (gyár mellett haladtam el akkor is mikor üldöztek, simán bemehettek volna) az már szerintem nem okés. Szerintem Varga nem megfelelően járt el, mivel ő is az ATM-et rabló frakció tagja. Szerinte ez teljesen rendben volt ami történt.Több esetben is hallottam, hogy a rendvédelem chase-elését követően adminjailben részesültek, szerintem ennél konkrétabb esete a rendvédelem üldözésének nem igazán van. Köszönöm, hogy elolvastad.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Bíráló adminnak küldöm.
Megjegyzés:

-

Heló.

Mivel egyedül voltál, egy sérült autóval, ezek mellett folyamatos mozgásban a kocsiddal, így tudtuk azt, hogy nem tudsz rólunk információt adni a társaidnak ( Hányan vagyunk, milyen kocsival stb ) ezért mentünk utánad, hátha tudunk likvidálni téged, így a csapatunk és annak pozíciója “ismeretlen” maradhat a rendvédelem számára.

Igen, amikor már túlságosan elhagytuk a gyárat akkor inkább vissza vonultunk, nehogy megérkezzen az erősítés, és inkább időben elfoglaljuk a gyárat.

Ezekmellett azért én fogadtam el a reportot, és léptem bele, mivel természetesen én is megfordultam az akción, és jobban átláttam az egész helyzetet, mint ahogy ezt egy másik admin tette volna, ezért könnyebben tisztázni tudtam volna veled a dolgokat.

Természetesen nem gondolom azt, hogy túlságosan el lehetetlenítettünk volna téged az akción való megjelenéstől, mivel később ott voltál a gyárban, magyarul nem volt totálkáros az autód, és neked sem esett bajod, mivel a videót én is megkaptam, tudom tanusítani, hogy 2 kanyaron keresztül lettél követve. Ezekmellett a videódon sehol sem figyelhető meg az, hogy pullozva lett volna rád, illetve azt sem értem, hogy miért állítod azt, hogy folyamatosan pitelve lettél, amikor a videódban ezt sem vélhető felfedezni.

Több hozzászólást nem áll módomban fűzni a dologhoz, elmondtam az álláspontomat.
Várom a bírálatot.

További szép estét.

• Haha
  • Kedvelés
Reactions: Den és whosRafii
tudtuk azt, hogy nem tudsz rólunk információt adni a társaidnak
Akkor miért érdeketek az, hogy kilőjetek? Ha tudomásotok szerint nem tudok információval szolgálni rólatok, akkor egyedül mi mást tudnék kezdeni?

Szerintem egyáltalán nem szerepjátékhoz illő az, hogy egy illegális bűnszervezet miután ATM-et rabol nem a terv szerint továbbhaladva elkezdenek üldözni 1db egységet. Reális szemmel nézve az lenne az első, hogy biztonságos helyre menjenek működő jeladóval, nem pedig nyomós ok nélkül kergetőzni úgy, hogy simán bemehettek volna gyárba.

Arról, hogy te részese voltál és állításod szerint te jobban "átláttad" az ügyet az nem kifogás.

A két kanyarról annyit, hogy nem az számít, hogy hány kanyar, mert egy elég hosszú egyenesben eszetek ágában sem volt engem békénhagyni.

Sziasztok!

Megérkeztem a bírálattal, a videón jól látható, hogy miután kilőttétek a játékos kerekeit tovább üldöztétek őt, ami egyáltalán nem reális, inkább realitást veszti. A valóságban a rendvédelemnek kell üldöznie az illegált, nem pedig az illegálnak a rendőröket.. És szeretném, ha ez a továbbiakban így is maradna.

Mivel az eset a saját frakciódat érintette, kötelesség lett volna egy másik adminisztrátort bevonni az ügy elbírálása érdekében.

A panaszod jogos, valóban nem reális ami történt, az érintett adminisztrátort hibapontban részesítem.

További szép estét!

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.