Martin Rey -----> Phoenix Garza [Csuhy]

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

dementor

Újonc
2025. 03. 16.
10
5
LS karakter
Martin Rey
LV Karakter
Kuba_Akio
dawngreen.webp

Panasztevő InGame neve:

Martin Rey
Panaszra tett személy InGame neve:
Phoenix Garza
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Neki ment a futónknak, majd utánunk jött, mi már bent voltunk a fényezőnkben, majd eleve úgy jött be, hogy kilőtte mind a 4 kerekét a kocsinknak, ezután arcosan felkérdezett, majd fegyvert vettünk elő mind a ketten hogy megmutassuk az erőviszonyokat, erre fel ő 2 fegyveres ellenére, elővette RP nélkül a fegyverét, amely elvolt rejtve, aztán lelőtt minket, 2 fegyver illetve 12 perccel való újraéledés ellenére mind ezekután lelépett a szerverről.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
[2025-08-05 11:29:44] [Output] : Phoenix Garza kilépett a közeledben. [Kilépés] Távolság: 1 yard
Megjegyzés:
Előre is köszönök mindent.

Utoljára szerkesztve:
Tiszteletem!

Először is a helyetekben nem PK-t írnék, hogy lássa nyílvánosan mindenki, hogy ketten, fegyverrel a kezetekben sem sikerült lelőni egy embert, hanem kiröhögve magamat elbújnék.

Az RP részre csak annyit, hogy nem hinném, hogy a nyakig felhúzott munkavédelmi ruhádból csak úgy előrántod a fegyvert😆😆

Erőviszonyra is reagálnék, nem jött be, csúnyán alul maradtatok, de majd máskor.

Csók

Tiszteletem!

Először is a helyetekben nem PK-t írnék, hogy lássa nyílvánosan mindenki, hogy ketten, fegyverrel a kezetekben sem sikerült lelőni egy embert, hanem kiröhögve magamat elbújnék.

Az RP részre csak annyit, hogy nem hinném, hogy a nyakig felhúzott munkavédelmi ruhádból csak úgy előrántod a fegyvert😆😆

Erőviszonyra is reagálnék, nem jött be, csúnyán alul maradtatok, de majd máskor.

Csók
Tehát szerintem, ha tudod a fogalmakat egy ROLEPLAY szerveren nem mindenki arra megy hogy lövöldözzön, nem tudom mennyire tűnt fel neked, de ez a szerver nem PVP/DM címszóval van ellátva. Mi RP-t akartunk kezdeményezni, de PG lett a vége, nem a meghalás a szégyen hanem a szabályszegés, továbbá az ehhez való hozzá állásoddal, csak magadat minősíted. "csók"

Utoljára szerkesztve:
  • Wow
Reactions: Topg
Tehát szerintem, ha tudod a fogalmakat egy ROLEPLAY szerveren nem mindenki arra megy hogy lövöldözzön, nem tudom mennyire tűnt fel neked, de ez a szerver nem PVP/DM címszóval van ellátva. Mi RP-t akartunk kezdeményezni, de PG lett a vége, nem a meghalás a szégyen hanem a szabályszegés, továbbá az ehhez való hozzá állásoddal, csak magadat minősíted. "csók"
Milyen érdekes, hogy nem látom a választ arra, hogy a munkavédelmi ruha alól, hogy került elő a fegyvered, nagy RP szakértő. Mindjárt el is szégyellem magam a kedvedért.. ja nem, tanulj meg lőni. Szebb jövőt

• Haha
Reactions: balimexx
Milyen érdekes, hogy nem látom a választ arra, hogy a munkavédelmi ruha alól, hogy került elő a fegyvered, nagy RP szakértő. Mindjárt el is szégyellem magam a kedvedért.. ja nem, tanulj meg lőni. Szebb jövőt
Bármennyire is érzed magad itt fontosak, mivel nincs közöd a dologhoz egyáltalán, hogy jössz te ahhoz, hogy felkérdezz? Majd ha ez lesz a dolgod kapsz választ, addig is menj máshova játszani a menő kisfiút, így is többet szerepelhettél itt a kelleténél örülj ennek is😘

Sziasztok, a panaszt én fogom bírálni.

@dementor @Topg Van még bármi hozzáfűzni valótok ?

Mivel mind két fél "kifejtette" véleményét, további 2 órát várok egyéb megjegyzésekre !

Sziasztok, megérkezett a bírálat!

Fegyver elővételnél nem szükséges külön Rp-t írni, hiszen a rendszer automatikusan Rp-zi mindenki számára.

Viszont, Phoenix Garza részéről, PG történt. Hiszen 2 személy fegyvert tartott rá, mikor ő elővette a fegyverét és lelőtte mindkét személyt. Ez a cselekedet kimeríti a PG fogalmát.

A panasz jogos !

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.