Martin Crusader - Shade

• Thread starter Thread starter Tomi
  • Start date Start date
  • Válaszok 3
  • Látta 226
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Tomi

Újonc
2025. 06. 22.
3
4
LS karakter
Martin Crusader
LV Karakter
Martin Crusader
dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

Martin Crusader
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Shade
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Annyi történt hogy egy másik játékos által le lettem lőve sf gyárnál, amivel semmi gond nincs, elmentem a portálhoz, felszedtem magam, és erre éppen hogy felszedtem magam, le lettem lőve Shade által.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

Válaszod

Szia egy aktív lövöldözés volt ahol csomó pd-s felett volt halálangyal. - Nem néztem hogy téged megöltek e, mert én a gyár mögötti részen voltam kábé úgy hét ember lőtt folyamatosan akkor amikor téged ezek szerint elől megöltek.

- Láttam egy PD-st lelőttem.

-De ha tisztába voltál azzal hogy te újra éledtél akkor miért nem nyitottál egy reportot és írtad bele hogy meghaltál, és én úgy lőttelek le? - Egészen idáig hogy olvastam ezt a PK-t nem volt tudomásom arról hogy te akkor respawnoltál.

Klippeket tudok mutatni hogy mekkora "káosz" volt ott nem tudom mindig olvasni a chatet, annyit láttam hogy egy PD-s áll ott, ha ezzel meg bántottalak elnézést érte. ----> https://streamable.com/52cnq4 ---> https://streamable.com/rtb1px

-Szóval a kérdésedre a válasz @dennis nem az adminlogokat néztem és ezért következett be hogy lelőttem @Tomi -t.

-További hozzá fűzni valóm nincs.

Utoljára szerkesztve:
  • Kedvelés
Reactions: Vajdaa
Megkaptam minden videót, információt, képet az esettről...

Több kérdés is felmerült bennem a rendvédelem részéről, nem értem hogy 2 percces angyalal, mit keres az adott illető, egy ilyen bevetésen.
De ebbe a témára már nem szeretnék belemenni, mert nem e-miatt íródott ez a panasz.

Shade, része, viszont figyelmetlenségből adódott, viszont azt is megértem az ő részéről hogy több ilyen is volt az esett alatt, amikor pár perces ikonnal a feje felett lett kilőve, olyan ember aki tüzet is nyitott... Shade megkérnélek hogy legközelebb, előbb tájékozódj mielőtt cselekednél, vagy ha meg is történne valamilyen véletlen folytán, hiszen emberek vagyunk... Akkor szedd fel az adott illetőt, a panaszt következmények nélkül zárom.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.