Martin Crusader - Norby

• Thread starter Thread starter Tomi
  • Start date Start date
  • Válaszok 3
  • Látta 344
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Tomi

Újonc
2025. 06. 22.
3
4
LS karakter
Martin Crusader
LV Karakter
Martin Crusader
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Martin Crusader
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Norby
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Hanyag RP felszedésnél
Animba voltam LS gyárnál, az admin hanyagul szedett fel, nem történt megfelelő RP. Zárt törést rp-zett le mikozben én azt RP-ztem le hogy a két lábamat golyósérülés érte. Szerintem admin létére illett volna megfelelő RP-t alkalmaznia, és nem mást RP-zni mint amit én RP-ztem. Adminként/Vezérőrnagyként az én szemszögemből ez egy hanyag Rp volt tőle.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://armin.kim/seepaste/M2k1
Megjegyzés:

Az RP 2025-10-05 18:28:22-tól kezdődik

Sziasztok!

Leírnám, akkor a saját nézőpontom a szituációval kapcsolatban.

A szituáció pillanatában tisztában voltam azzal, hogy neked lőtt sebed van, viszont amikor megvizsgáltalak valamiért nem jelezte ki a rendszer a törést, ezért történt meg ilyen módon a felszedés. Ezt jeleztem is feléd OOC chaten InGame. ( https://pastebin.com/ixVMHw0R )
Az általad csatolt logban látható, hogy kitérek minden részletre, amire lehet a maga módján, szóval nem feltétlen sorolnám "Hanyag" RP kategóriába ezt a szituációt.

Ha téged ez annyira zavart, akkor elnézést kérek, de nem gondolom, hogy ez akkora gond lett volna, mivel végig le volt rp-zve a felszedése általam, kitértem a részletekre, és nem befolyásolta a roleplay végkimenetelét.

Nincs további hozzáfűznivalóm a panaszkönyvhöz, várom a bíráló adminisztrátor válaszát.

Utoljára szerkesztve:
Sziasztok, megérkeztem a bírálattal. Lényegre is térnék mivel a Martin /do-ba egy lőtt sérülést rpzett és a norby nem az alapján járt el teljesen mást írt így Forcerp történt részéről. Panaszod jogos, norby keress fel privátban.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.