Marshall Godfrey-Luci

• Thread starter Thread starter Maks3n
  • Start date Start date
  • Válaszok 5
  • Látta 223
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Maks3n

Újonc
2025. 05. 18.
4
8
LS karakter
Dias Paz
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Marshall Godfrey
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Luci
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Sziasztok, kaptam egy általunk jogtalannak gondolt jailt, mivel a smoke gránátról nagyon sokan tudják, hogy szinkronos. Tehát itt arra gondolok, hogy ha valaki fuldokol a füstben akkor nem minden esetben esik össze ha meghalt, ezzel nem is lenne probléma mivel ez régóta ilyen. Luci kapott egy videót mi szerint "hulla gyalázás" történt, mivel nem volt videónk, ezért minket meg se hallgattak és nem engedte, hogy bebizonyítsuk az igazunkat. Hiába emeltük ki többször, hogy mivel mi messziről lőttük őket a nevüket nem láttuk, ezért nem tudtuk, hogy ki halott és ki nem, csak azt láttuk, hogy fuldokolnak a füstben. Úgy gondolom egy admin részéről ez a hozzáállás egyáltalán nem korrekt. Bizonyítékba rakunk fel pár példát amiben egyértelműen látszik, hogy nem minden esetben esik össze az aki meghal a smokeban.Lucinak be szerettük volna bizonyítani smoke gránát segítségével,hogy nem minden esetben látszik,hogy meghal az illető,mivel nem jár le az anim de őt ez nem érdekelte.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

Bíráló adminnak elküldöm a logot. Előre is köszönöm!

• Haha
Reactions: Enrico és Marcell
Szia! Meglettetek hallgatva, illetve kértem a részetekről bizonyítékot, hogy ti hogy láttátok és nem volt nektek! Amit kaptam videón azon is látszik, hogy a sértett fél egyből a földre esik, mivel fejest kapott/kaptak mind 3-an. Majd ezután ti adminügy alatt dobtatok egy smokeot, hogy bemutassátok nekem a történteket, ahol szintén fejbe lőttétek a srácot, és egyből össze esett - ezt is klippeltem. Minden bizonyítékot küldök a bíráló adminnak, Killogok és a 2 videó. Továbbiakban a vita elkerülése végett nincs mit hozzá fűznöm - várom a bírálatot.

Utoljára szerkesztve:
Sziasztok,

Az ügy részése voltam, és sikerült megtalálnom a videót az említett esetről. Tisztán látható a szinkron probléma, amit Luci admin nem akart elfogadni, és megérteni.

Én akkor is kértem videót, akkor nem volt egyikőtöknek sem, továbbra is tartom, nálam van 2 videó ami alapján meghoztam a döntésemet! Hozzáfűzném: --> [2025-10-01 21:15:08] [Output] : Ryan Mitchell: (( Nincs videónk mert nem mentette vissza ))

Utoljára szerkesztve:
Sziasztok megérkeztem a bírálattal.

Az adminügy alatt megkérdezte tőletek a Luci, hogy van e valamilyen videótok de ti azt mondtátok, hogy nincs. Kaptam egy olyan videót is amin mutatni akarjátok, hogy smoke animáció közben fej lövéssel sem esik össze pedig össze esett és így egyértelmű volt a jail. Bander amit csatolt videót be lehetett volna küldeni az adminügy során is, mert akkor az admin valószínűleg másképp járt volna el.

Így a panaszod jogtalan, az admin nem hibázott.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.