Marlo Rook-Star

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

HBalázs

Újonc
2025. 07. 21.
55
0
LS karakter
James Ceeper
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Marlo Rook
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Star
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Történt elvileg egy PG amivel én nem értettem egyet és nem is ez a panasznak a fő oka hanem a szankció mértéke.Úgy gondolom ,hogy nem vétettem akkora szabálysértést amiért megérdemeltem volna a 160 perc adminjailt.Úgy történt ,hogy én bementem a kaszinó kereket megforgatni amint látszik a lenti videón is futottam oda véletlenül bementem a kerék mögé és ekkor hallottam egy lövést amire én elővettem a fegyvert.Ennyi erővel hogyha interiorba az első elővesz egy fegyvert akkor több senki nem vehet elő mert pg-nek minősül?A másik indok amiért szerintük vétettem ,hogy törött kézzel lőttem amit megint nem tartok jogosnak mert a bal kezem volt eltörve és a tec-9et kizárólag jobb kézzel használ.Szerintem végig normálisan beszéltem ooc próbáltam megértetni velük is hogy nem láttam a rendőrt mögöttem mivel futottam előre és ezért előre néztem.Amikor pedig fegyvert ragadtam teljesen a kerék mögött voltam.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Rendőr szemszöge: Log:https://armin.kim/seepaste/516x
Megjegyzés:

Előre is köszönöm a válaszod!

uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Marlo Rook
Star
Történt elvileg egy PG amivel én nem értettem egyet és nem is ez a panasznak a fő oka hanem a szankció mértéke.Úgy gondolom ,hogy nem vétettem akkora szabálysértést amiért megérdemeltem volna a 160 perc adminjailt.Úgy történt ,hogy én bementem a kaszinó kereket megforgatni amint látszik a lenti videón is futottam oda véletlenül bementem a kerék mögé és ekkor hallottam egy lövést amire én elővettem a fegyvert.Ennyi erővel hogyha interiorba az első elővesz egy fegyvert akkor több senki nem vehet elő mert pg-nek minősül?A másik indok amiért szerintük vétettem ,hogy törött kézzel lőttem amit megint nem tartok jogosnak mert a bal kezem volt eltörve és a tec-9et kizárólag jobb kézzel használ.Szerintem végig normálisan beszéltem ooc próbáltam megértetni velük is hogy nem láttam a rendőrt mögöttem mivel futottam előre és ezért előre néztem.Amikor pedig fegyvert ragadtam teljesen a kerék mögött voltam.
Megjegyzés:

uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Marlo Rook
Star
Megjegyzés:

Hellóóókaa!
Kaptam egy videót, ahol be mentek utánnad a tekesek navosok, vagy kik voltak. - Utánnad mentek, fogták rád a fegyvert mögötted ahogy látszik a videón. Majd le ad egy figyelmeztető lövést, majd be futsz a kerék mögé. - Törött kezed volt, majd el kezdtél lőni egyet, ami szerintem ki meríti a NonRP fogalmát.

Direkt meg is kérdeztem admin chaten, mivel én sem voltam benne biztos, de minimum 1 max 2 admintól megkaptam, hogy ténylegesen PG és NonRP történt.

véletlen be mentél? - Mikor lőttek, egyből be futottál mögé, majd ott vetted elő a tec 9-ed. - Ha szükséges Cole, el küldöm a logot, ahol meg kérdezem.

Várom a bíráló admin válaszát.

Az adminügyről Star kérlek küldd el a logot, illetve a reportnak a számát.

Direkt meg is kérdeztem admin chaten, mivel én sem voltam benne biztos, de minimum 1 max 2 admintól megkaptam, hogy ténylegesen PG és NonRP történt.
Valamint ezt is szívesen megnézném.
Mi alapján döntöttél úgy, hogy ez PG és NonRP?

Megkaptam a rendelkezésre álló bizonyítékokat.
PG valóban nem történt, hiszen a videóban is látható hogy a TEK-es kezében nincsen fegyver akkor, amikor az interiorba befut. Fegyverelővétel csak akkor történik, amikor már Elin Gan játékos bent van az interiorba, viszont akkor még a panasztevő játékos futásban van, fedezék mögé kerül, előveszi a fegyvert majd tűzpárbaj alakul ki. Nem tekinthető ez PG-nek.

A törött kézre nem mondanék semmit, ha az a keze lett volna eltörve amelyikkel fogja a fegyvert, akkor is korlátozza a script. Felesleges ebbe ennél jobban belemenni.

A NonRP szankció viszont jogos, ne lövöldözzünk már kaszinóba, csak mert olyan kedvünk van.

@Staar megkérlek hogy a szankció mértéke legyen 90 percre csökkentve.

A panasz részben jogos, így az említett adminisztrátorokat figyelmeztetésben részesítem.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.