Markus Carter - Petii

• Thread starter Thread starter wasabi
  • Start date Start date
  • Válaszok 4
  • Látta 239
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

wasabi

Újonc
2025. 05. 16.
46
44
LS karakter
Markus Carter
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Markus Carter

Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Petii

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Helytelen bírálat.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Bíráló adminnak továbbítom.

Megjegyzés:

Én és FK társam (Oliver Scott) egy tűzharc után közvetlenül egy helyszínen lévő playert (Kim Archie) elszállítottunk a helyszínről. A player AFK volt ebben a pillanatban (?) és semmilyen formában nem lépett velünk a beszállításáig interakcióba. A lába törött volt, és vérzett a script szerint. A probléma ott merül fel, hogy ezt honnan kellene tudjuk, hogy a lába hol törött, milyen formában törött, és a vérzése milyen súlyos? Saját belátásom szerint, az pedig, ha a player bármilyen interakciója nélkül mi ellátjuk a sérülését, akkor Force RP-t követünk el. Beérve felsoroltuk a jogait, amik között van az ellátáshoz való jog (ezt így teljesen kiírtuk, bíráló adminnak küldöm) és ő nem élt vele. Semmilyen formában nem jelezte nekünk hogy bármilyen panasza lenne IC, csak le akarta zongorázni a kihallgatást. Petii megérkezett, hogy figyut adjon a fegyverre, és nehezményezte, hogy nem láttuk el a sérültet. Ugyanezen tényeket leírtuk neki, de ő csak azt szajkózta, hogy hát mi az hogy nem látjuk, hogy vérzik és törött a lába. Egy vérzés lehet kis és nagy intenzitású, a törés pedig szintén nem látszik nadrágon keresztül. Általában ha valakinek eltörik a lába, és eszméleténél van, akkor az segítéget kér, és nem elutasítja az ellátáshoz való jogot, amiről tájékoztatják.
Ezen Adminügy abból következett, hogy lestoppolta az üldözés RP-t, lövöldözés közben. Miután újra elíndította az RP-t, nem győződött meg arról, hogy mindenki készen áll, valamint nem azonos helyeztből indult el az RP sem. Kim Archie társa hátrahagyva őt elmenekült a helyszínről, és a távolból lőtt minket. A társa likvidálását követően bevittük Kim-et, de nem tudtunk ellátást nyújtani a helyszínen, mert bizonytalanok voltunk, hogy lesz-e még valaki aki ránk támad.
Szerintem Petii helytelenül járt el, az ügy(ek) folyamán.

Szia.

Leírtam nektek nem egyszer, hogy semmi realitása nincsen annak hogy több lőtt sérülése van az embernek (ti ketten voltatok csak ott rendvédelemből, pontosan tudjátok hogy lőttetek rá) és ti semmi ellátás, semmi RP nélkül kocsiba vágjátok és beviszitek, ezzel kockáztatva azt hogy az elkövető elvérzik a kocsikázás közben. A törött láb az már csak másodlagos, de rendvédelmisként hogy gondoljátok hogy a jelenlegi helyzetnél jobban kockáztatjátok az elkövető életét?
Arra hivatkoztatok hogy nem kért ellátást, valamint nem írt semmit. Egy vérzést látsz te is magadtól szerintem, nem kell azt valakinek közölnie feléd hogy több lőtt sérülése van és ömlik a vér belőle. Ha valaki nem kér ellátást akkor inkább kockáztattok, hátha életét veszti a kocsikázás közben? Semmi realitása nem volt az egésznek, várom a bírálatot.

Mint említettem, a helyszínen éppen vége lett egy tűzharcnak, amit mi még nem tudtunk, nem tudtuk, hogy fognak-e még jönni, fog-e még folytatódni. A saját életünk a legfontosabb, egy lábsérült nincs közvetlen életveszélyben, és akkor amikor letartóztattuk AFK volt így /do ban sem tudtunk megbizonyosodni a vérzés súlyosságáról. Az nem volt opció, hogy megvárjuk, hogy visszajöjjön, és addig a társainak potenciális álló célpontok leszünk. Szerintem az sokkal inkább kimeríti a NonRP fogalmát, hogy ő, mint sérült nem kért ellátást a támaszponton, ahol meg is kaphatta volna, hiszen személyemben volt medic a helyszínen. És még egyszer leírom, hogy egy kis intenzitású vérzés nem feltétlenül lesz látható, főleg nem felgyorsult események egymásutánjában.

• Kedvelés
Reactions: adean és Pierdone
Cső újra!

Én sem tartom azt reálisnak, hogy sebesült gyanusított még csak stabilizálva sem lett egy tűzharc után, teljesen nonszensz. Azért vagytok gyakorlatilag rendvédelemben, hogy az emberek életét/biztonságát védelmezzétek. Ugyanakkor az sem helytálló, hogy Kim Archie a sérülései ellenére nem roleplayezett a szituációnak megfelelően, egyértelműen kiakart bújni a "hosszú szanitéc" roleplay alól, ilyen nincs.

A panaszod részben jogos, Petivel és Kim Archieval a mai nap folyamán elfogok beszélgetni.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.