mario

• Thread starter Thread starter Andrew
  • Start date Start date
  • Válaszok 7
  • Látta 238
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Andrew

Újonc
2025. 05. 23.
35
10
LV Karakter
Aizen Sosuke
dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

Andrew Kurosaki
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
@mario
Panasz oka, leírása, kifejtése:
A történet annyi, hogy raktam egy hirdetést amiben ingyen kocsikat keresek és adtak egy paintjobosat,2venomosat ami jónak hangzott nagyon. Utána tudtam meg, hogy a kocsira cigány mobil van raáirva, de nem zavart mivel ingyen van és utána leszedtem volna. Elvittem volna szereltetni mikor odajött mario és mondta, hogy ezt le kellene szedni. Elgetelt tuning műhelyhez, de előtte megkérdeztem, hogy ez miért lenne etnikai hozzátartozással való viccelődés, ha cigány vagyok és h inkább az rasszizmus, hogy nem lehet fent. Miután leírtam egyből leszedtem a paintjobot, meg is lehet nézni. (Ő utána bannolt)
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
telefon sms,adasvetelit tudnek megnezni ig
Megjegyzés:

Nem értem miért engem bannoltak, ha nem is én csináltam a pJ-t

• Haha
Reactions: Vajdaa
Csá, miután megkértelek normálisan, hogy vedd le a paintjobot amin a következőek (v. hasonlóak) álltak: Cigány város, cigányság, cigány - Mivel rég meglett tárgyalva ez, hogy semmi nemű ezen állampolgárú ember nem lenézhető, és nem vicc tárgya, erre te csak annyival reagáltál, hogy megvádoltál rasszizmussal, ezt senki nem fogja eltűrni, főleg nem mi, és főleg nem én.
[2025-08-30 17:24:43] [Output] : [17:24] Andrew Kurosaki: (( es ha cigany vagyok? ))
[2025-08-30 17:24:47] [Output] : [17:24] Andrew Kurosaki: (( ez rasszizmus a te reszedrol ))

• Kedvelés
Reactions: Vajdaa és rey
Csá, miután megkértelek normálisan, hogy vedd le a paintjobot amin a következőek (v. hasonlóak) álltak: Cigány város, cigányság, cigány - Mivel rég meglett tárgyalva ez, hogy semmi nemű ezen állampolgárú ember nem lenézhető, és nem vicc tárgya, erre te csak annyival reagáltál, hogy megvádoltál rasszizmussal, ezt senki nem fogja eltűrni, főleg nem mi, és főleg nem én.
[2025-08-30 17:24:43] [Output] : [17:24] Andrew Kurosaki: (( es ha cigany vagyok? ))
[2025-08-30 17:24:47] [Output] : [17:24] Andrew Kurosaki: (( ez rasszizmus a te reszedrol ))
Szia! Cigány mobil volt ráirva amit ugye nem én tettem. És amint leírtam amiről beszéltél(azért mert rosszul esett) egyből leszedtem a PJ-t, 21252 az id te is láttad de azért leírom.

Amúgy nem állt szándékomban megvádolni, szóval bocsi ha magadra vetted

Alapvetően nem elfogadott a cigányozás a szerveren semmiféle formában, nem tudom elképzelni, hogy te rendjén találtad ezt a paintjobot miután megvásároltad, és még időd is volt kivinni a déli autószerelő műhelyhez.

Nem értem, miért kell ilyeneket írogatni, ooc egy adminnak, lezárható lett volna az egész azzal hogy, okés, most vettem a kocsit, de le is veszem, ne haragudj. Ebből gond nem lett volna, de te gondoltad ellövöd ezt a jó kis viccet, amit nem díjazott mário.

Nem hosszú kitiltásról van szó, hamarosan lejár, legközelebb meg gondold meg hogy mit írogatsz másoknak.

Panasz jogtalan.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.