Mario Khazarow jelenkezési lap

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

BenceLV

Újonc
2025. 03. 23.
50
4
LS karakter
Mario Khazarow
LV Karakter
Mario Khazarow

Jelentkezési lap
OOC része a jelentkezésnek
Hogy hívnak?
> Bence <
Discord neved?
> jedimester <

Hány éves vagy?
> 19 <
Mellékelj képet a játszott perceidről
> 1668 <
Milyen frakcióban voltál eddig a szerveren? Ha voltál, miért távoztál?
> BMS(régen) <
Mennyi időt tudnál a frakcióra fordítani?
> 2-3 hétvégén többet <
Mutatkozz be pár mondatban! (Minimum 10 egybefüggő mondattal!)
> Nádas Bence vagyok 18 éves vagyok. Szoba festő a szakmám . Már 3 éve rpzek volt kihagyás de most már 2 éve folyamatosan rpzek . Szoktam zenét hallgatni . Szoktam más játékokkal is játszani. Hosszú i betűm nincs így csak rövid i betűt tudom használni csak . Voltam már sok helyen mentős lv részén én voltam ott a leader és gondoltam hogy itt megpróbálom magam. Admin is volt itt így rp-vel nincs baj. Voltam már leader ezen a szerveren, egy másikon mentősként alap rangban, illetve máshol szintén leader pozíciót töltöttem be . Dawn ba volt kihagyás de most újra kezdem.
Voltál-e már kitiltva a szerverről, valamint voltál-e már adminjailben? (Csatolj képet róla! Imgur)
> Válaszod <
Miért szeretnél a frakció tagja lenni? (Minimum 7 egybefüggő mondat.)
> Azért szeretnék a frakció tagja lenni, mert mindig is érdekelt ez a fajta RP, és szeretném jobban kipróbálni magam benne. Úgy érzem, hogy a korábbi RP tapasztalataim során sokat fejlődtem, és ezt a tudásomat hasznosan tudnám alkalmazni a frakcióban. Volt mar lehetőségem leaderként és adminisztrátori szerepben is helyt állni, így tisztában vagyok a felelősséggel és a csapatmunka fontosságával. Számomra nagyon fontos a szabályos, reális es élvezhető RP, amelyet ebben a frakcióban is képviselni szeretnek. Motivált vagyok a tanulásra és a további fejlődésre, valamint arra, hogy aktívan segítsem a frakció munkáját. Szeretek csapatban dolgozni, és úgy gondolom, hogy jól tudok alkalmazkodni a különböző helyzetekhez. Hosszú távon tervezek a szerveren, és szeretnék egy megbízható, aktív tagja lenni ennek a frakciónak.
<

IC rész
Neve:
> Mario Khazarow <
Születési helye, ideje:
> Los Santos angel pine 8 <
Mi a személyigazolvány száma?
>612660CI <
Rendelkezik érvényes jogosítvánnyal?
> igen <

Legmagasabb iskolai végzettsége, szakképesítése
> geszsegugyi szakkozepiskola, ahol mentoapolo szakkepesitest szereztem. <

Önéletrajz: (Min. 5-10 teljes összefüggő mondat!)
> Mario Khazarow a nevem, 25 eves vagyok. Gyermekkorom óta érdekelt az egészségügy és másokon való segítés, ezert mar fiatalon ebbe az irányba szerettem volna továbbtanulni. Tanulmányaim során elsajátítottam az alapvető egészségügyi ismereteket és a csapatban való munkavégzést. Fontos számomra a felelősségteljes gondolkodás és a szabályok betartása minden helyzetben. Nyugodt természetű vagyok, stresszes szituációkban is képes vagyok összeszedetten cselekedni. Szeretek csapatban dolgozni, de önállóan is megállom a helyem. Célom, hogy tudomásommal és hozzáállásommal hasznos tagja legyek a mentőszolgálatnak, és hosszú távon fejlődjek ezen a területen.
<

Teszt
Soroljon fel 6 olyan helyzetet, amikor mentőt KELL hívni!
> Ha valaki eszméletlen és nem reagál a megszólításra.

Ha súlyos közúti baleset történik, sérültekkel.

Ha erős mellkasi fájdalom lép fel, ami szívrohamra utalhat.

Ha valaki nem kap levegőt, fulladás vagy legzési nehezség jelentkezik.

Ha erős vérzés van, amit nem lehet elállítani.

Ha valaki hirtelen összeesik, görcsrohamot kap vagy stroke tünetei jelentkeznek. <

Írjon teendőket égési sérülés ellátásakor!
  1. Biztonság biztosítása: Először győződj meg róla, hogy a sérült és te is biztonságban vagytok, távolítsd el a sérültet a veszélyforrástól (pl. tűz, forró folyadék).
  2. Sérült megnyugtatása: Nyugtasd meg a sérültet, hogy csökkentsd a stresszt és a pánikot.
  3. Ruha eltávolítása: Óvatosan távolítsd el a sérült ruhákat, de ne tépd le a bőrrel odaragadó anyagokat.
  4. Hűtés: Hűtsd a sérült bőrt langyos vagy hideg (nem jéghideg) vízzel legalább 10–20 percig, hogy csökkentsd a hőhatást és a fájdalmat.
  5. Fedés: Tiszta, steril kötést vagy gézt tegyél a sérült területre, hogy megakadályozd a fertőzést.
  6. Fájdalomcsillapítás: Szükség esetén adj fájdalomcsillapítót a sérült életkorának és állapotának megfelelően.
  7. Figyelés: Figyeld a sérült állapotát, különösen a légzést és az eszméletét.
  8. Orvosi segítség: Súlyos, nagy kiterjedésű vagy mély égés esetén azonnal hívd a mentőt, mert kórházi kezelésre lehet szükség. <
Nevezzen meg 10 eszközt ami a mentőgépkocsi alapfelszerelésének része:
> Defibrillátor (AED) – a szív újraélesztéséhez.

Oxigénpalack és légzőmaszkok – oxigén biztosítására.

Vérnyomásmérő és sztetoszkóp – a beteg állapotának felmérésére.

Mentőágy / hordágy – a sérült biztonságos szállításához.

Elsősegélycsomag / kötszer – sebek, sérülések ellátására.

Nyakmerevítő (cervical collar) – gerincsérültek stabilizálására.

Infúziós felszerelés – folyadékpótlásra vagy gyógyszerek beadására.

Légútbiztosító eszközök (pl. tubus, bag-mask) – légút biztosítására.

Hőfólia / termofólia – a beteg testhőmérsékletének fenntartására.

Glukométer – vércukorszint mérésére. <

Soroljon fel olyan tüneteket, amely azonnali újraélesztést indokolhat!
> Eszméletlenség – a sérült nem reagál a hangra vagy érintésre.

Légzés leállása vagy rendellenes, szaggatott légzés – például gázló vagy légzés nélküli állapot.

Pulzus hiánya – nem tapintható a szívverés a nagy artériákon.

Kékes, sápadt bőr vagy ajkak – a szervezet nem jut elegendő oxigénhez.

Önálló mozgás hiánya – a sérült nem képes mozogni vagy reagálni.

Eszméletvesztés előtti összeesés vagy hirtelen állapotromlás – például hirtelen szívprobléma jelei. <

Ezúton értesítjük, hogy a jelentkezési lapját az Országos Mentőszolgálat igazgatósága megkapta és feldolgozás alá helyezte.
Értesítjük, hogy jelentkezési lapját az Országos Mentőszolgálat igazgatósága ELFOGADTA.

((Keress fel a maghallgatás kapcsán discordon. nevem: veyron._.))

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.