Mario Frostblade - Dimitri Harrison [Ghost]

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

dominikk

Kritikus
SzerverAdmin
LS
2025. 05. 19.
156
82
LS karakter
Kairo Patel
dawngreen.webp

Panasztevő InGame neve:

Mario Frostblade
Panaszra tett személy InGame neve:
Dimitri Harrison
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Az „úr” rám írt, hogy érdekli az autóm, majd kihívott BaySide-ba, hogy vigyem el Angel Pie-ba, mert ott van a „businessében” a pénz, amit oda fog adni. Miután odaértünk, a barátjával együtt kihúzták a netet, és soha többet nem tértek vissza a szerverre. Valójában csak egy fuvar kellett nekik, hogy ne a semmi közepén maradjanak. 20 perc várakozás után meguntam, és eljöttem a helyszínről, mert egyikük sem tért vissza. Így végül egy hirdetéssel való átverés és RP alóli kilépés áldozata lettem.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://armin.kim/seepaste/Cmak
Megjegyzés:
Jelszó: asd

Szevasztok! A panaszt én fogom bírálni. 24 órája van az érintett félnek kifejteni az álláspontját.

• Kedvelés
Reactions: dominikk
Így hogy lejárt a 24 óra és válasz nem érkezett mi a teendő?

Csá ismét! Válasz nem érkezett a panaszra, így a kapott bizonyítékokra támaszkodom...

Hirdetésből engedélyezett ugyan az átverés, mindössze 300.000 dollárig... A log szerint megvolt beszélve az autónak a megvásárlása, ezért is mentetek el A-ból B-be, a pénzért... De a helyszínre érkezés pillanatában gyanúsan mindketten eltűntek. Ez valóban átverés így ilyen formában, a szabályzat keretein kívül eső... Emellett ahogy látom (szintén a logodból) egy roleplay szituáció közben történtek meg ezek.

Tehát a lényeg... A panaszod jogos!

Dimitri Harrison örökös kitiltásban részesül a szerverről, ellenben a társa, Nina Kallistratou csak egy hónapot fog kapni, a roleplay alóli kilépés miatt.

Szép napot!

• Kedvelés
Reactions: dominikk
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.