Mario de vivo - Luci

• Thread starter Thread starter Lazar
  • Start date Start date
  • Válaszok 8
  • Látta 126
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Lazar

Újonc
2025. 05. 18.
15
1
LS karakter
Ashford Lozano
LV Karakter
Blackwood Morgan
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Mario De Vivo
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Luci
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Indoktalan jail, szerintem ha xd-zel messze messze van a stilustol, se nem voltam se kezelo se semmi, siman viccesnek talaltam a szituaciot. A tag meg betesz 60p stilusert, szerintem adminhoz valo kepest eleg lekezelő / meggondolatlan, sokszor volt,hogy adminnal egyutt xd-ztunk / nevettunk reportban stb ooc is de ez borzalmas felfogas,most ha rossz napod van barmi nem teszed be a gyereket jailbe szerintem.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
, ,
Megjegyzés:

Igazából nem sértés kép vagy akármi de szerintem, egy adminnak nem igy kene kezelni az infokat, irhattam volna rendes stilussal stb akkor mit kapok örököt ? na mindegy is, szerintem durva volt

Szervusz.

Reportban segitseget kersz akkor nem fogsz belerohogni a pofamba 2x plusz egyszer emberezni, nem a kutyad vagyok, hogy emberezzel. Igazabol ennyi a kepeket csatoltad. Biralo admin olvassa el nyugodtan az egesz beszelgetest, mert ahogy latom az emberezes nincs a kepek kozt. Tovabbi hozzafuzni valom nincs - varom a biralatot.

ez a nem kutyad vagyok szöveg esküszöm.... ez nagyon messze van attól,hogy kutyámnak nézzelek :D igen ember is volt miutan szo nelkul betettel 60 percre,hogy ez mi ?

Legkozelebb megvalogatod a szavaid, es akkor nincs ez. Azert, mert te mas adminnal nevetgelsz ez nem azt jelenti mindenki vevo erre a stilusra. De mint leirtam nem volt olyan hangvetelu a beszelgetesunk, hogy te 2x is nevetgessel, mert te nem tudtad erdekes modon, hogy van “nigger” frakcio a szerveren. De ezt folosleges huzni , majd a biralo admin eldonti.

• Kedvelés
  • Haha
Reactions: Hoobu és balimexx
másik pkból olvasva hasonlot is irtal hogy: " Rendben, akkor fogd fel ahogy akarod," nos akkor ez kicsit ki üti jelen esetben egymast ugymond.

Rendben, nem kell itt mas temakkal dobalozni nem ide tartozik semmi - en se hozom fel a te mas dolgaid. ;)
mifele mas dolgaim ugymond ha lehet kerdezni :eek:

Sziasztok!

Megérkeztem a bírálattal, elolvastam a reportodat, és valóban olyan stílust provokáltál ami nem volt helyén való, ezért kaptad az enyhe szankciódat. Legközelebb légy körültekintőbb, mert nem helyén való, hogy komolytalanul XD-zel, és emberezel a reportban.

További szép estét, és előre is Boldog Új évet kívánok!
Jogtalan.

• Kedvelés
Reactions: Luci
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.