Marcus D Taylor Jelentkezési Lapja Az OMSZ-hez

• Thread starter Thread starter B_NC_
  • Start date Start date
  • Válaszok 1
  • Látta 64
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

B_NC_

Újonc
2025. 05. 11.
3
0
London // New York
guns.lol
LS karakter
Marcus D Taylor
LV Karakter
Mario G Enriko

Jelentkezési lap
OOC része a jelentkezésnek
Hogy hívnak?
> Bence, ismerőseim Bencusnak becéznek. <
Discord neved?
> .milliomos <

Hány éves vagy?
> 14, kevesebb mint 3 hónap múlva leszek 15, <
Mellékelj képet a játszott perceidről
> <
Milyen frakcióban voltál eddig a szerveren? Ha voltál, miért távoztál?
> Voltam illegálban -> Megszűnt. Voltam régebben OMSZ -> Átadták. Voltam TEK-ben -> Tönkrement a gépem, és időbe telt újat venni. <
Mennyi időt tudnál a frakcióra fordítani?
> Hétköznap: 4-5 óra. Hétvége: 8 óra körül. <
Mutatkozz be pár mondatban! (Minimum 10 egybefüggő mondattal!)
> Bence vagyok, ismerőseim, barátaim Bencusnak, Bencuskának becéznek. Ismertebb nevem, DrakoX, .milliomos. Évkoromra térve 14 éves vagyok, hamarosan töltöm a 15. életévemet, 3 hónapon belül. Jelenlegi iskolai osztályom a 8. osztály. 7 évesen kezdtem bele az RP, MTA érdeklődése iránt. Majd rá félév múlva kezdtem bele maga a játzásba, és az egésznek a kitanulásának. Ami után meguntam az RP részét, 2-3 éve, elkezdtem kitanulni a fejleszést, a scriptelést, stb. és elkezdtem projecteket, volt is köztük sikeres. Utána ezt a fejlesztési témát abba is hagytam, hisz részemről az egész MTA elavult, unalmas volt minden. Ezáltal áttértem FiveM részre, ott is hasonló témát futottam mint MTA-ban. Végül visszatértem MTA-ra, jöttem körülnézni, és felléptem DawnMTA-ra, és a régi vibe megtetszett, és most így itt vagyok. <
Voltál-e már kitiltva a szerverről, valamint voltál-e már adminjailben? (Csatolj képet róla! Imgur)
> Voltam. Adminjailekben amikor illegálban voltam sajnos a frakció nem a legRP-sebb volt, és sok ügyön én is kaptam közit, mert az összes helybenlévő kapott szankciót. <
Miért szeretnél a frakció tagja lenni? (Minimum 7 egybefüggő mondat.)
> Azért, hogy lelkileg, aktivitásban, fizikailag, RP-ben tudjam erősíteni a frakció szerepét. Nem mellesleg szeretnék egy olyan frakció közé tartozni, ahol mindig úgy jönnék fel a szerverre, hogy végre egy kis plussz RP. Olyan frakció közé szeretnék tartozni, ahol mindig jókedv, öröm, társalgások vannak. Ez mellett tanulni a múltból, hogy a szabályszegéseket elkerüljem, mert ez egy olyan frakció ami sokmindenre képezhet. Ezzel a frakcióval szeretném növelni az RP tudásom, és szintemet, és másoknak a szemszögébe normális ember legyek, mert próbálok az is lenni. Hogy tudjam segíteni az egész OMSZ csapatot, és a rendvédelmet, és a játékosokat, hogy InGame törések ne vegyék el az élményt, és szabadon tudjanak játszani. Utolsó mondatnak pedig, hogy a frakció team közössége legyek, mellyel próbálnám a csapatot, az OMSZ-t pozitív irányba vinni amennyire csak lehet. <

IC rész
Neve:
> Marcus D Taylor <
Születési helye, ideje:
> Los Santos. 2000. 04. 07. <
Mi a személyigazolvány száma?
> 576339IQ <
Rendelkezik érvényes jogosítvánnyal?
> Igen. <

Legmagasabb iskolai végzettsége, szakképesítése
> Egyetemi Továbbképzés. <

Önéletrajz: (Min. 5-10 teljes összefüggő mondat!)
> Felelősségteljes, segítőkész személy, akit érdekelt az egészségügy. Fontos számára az emberek élete és biztonsága, ezért fordítok pontos fegyelmet a munkaelvégzésére. Jól kezeli a stresszes helyzeteket, és képes gyors, megfontolt döntéseket hozni. Csapatmunkában hatékonyan együttműködő, ugyanakkor önállóan is megbízhatóan dolgozik. Fizikailag terhelhető, a szabályokat és protokollokat maradéktalanul betartja. Célja, hogy az OMSZ résznél fejlődjön, tapasztalatot szerezzen, és magas színvonalú ellátást nyújtson a rászorulóknak. <
Teszt
Soroljon fel 6 olyan helyzetet, amikor mentőt KELL hívni!
> Eszméletlenség, Közlekedési baleset, Égési sérülés, Súlyosabb vérzés, Légzésvesztés, Komolyabb sérülés. <

Írjon teendőket égési sérülés ellátásakor!
> Elsősorban ha az égő tárgytól, helyszíntől nem tudott eltávolodni akkor a sérültet kihozzuk onnan, aztán az égett sebnek a területét lekell hűteni/jegelni, aztán sterilizálni a sebet kötszerrel. <
Nevezzen meg 10 eszközt ami a mentőgépkocsi alapfelszerelésének része:
> Kötszer, EKG, hordágy, nyakrögzítő, vérnyomásmérő, mentőtáska, stetoszkóp, ambuballonos lélegeztető, infúziós felszerelés, pulzoximéter. <
Soroljon fel olyan tüneteket, amely azonnali újraélesztést indokolhat!
> Eszméletlenség, nincs lélegzés, elszineződés, pulzus hiány, cukor leesés, váratlan összeesés. <

Ezúton értesítjük, hogy a jelentkezési lapját az Országos Mentőszolgálat igazgatósága megkapta és feldolgozás alá helyezte.
Értesítjük, hogy jelentkezési lapját az Országos Mentőszolgálat igazgatósága ELFOGADTA.

((Keress fel discordon: veyron._.))

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.