- 2024. 08. 07.
- 5
- 1
- LS karakter
- Carlo_Escobar
Jelentkezési formanyomtatvány
1. Discord neved: marci010302. Hogyan szólíthatunk? Marci3. Hány éves vagy? 254. Játtszott perceid száma? 42875. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? igen7. Mesélj magadról pár mondatban. Marci vagyok 25 éves sokat vagyok gépnél illetve sokat játszom aktívan rp-zem szeretem is és bele is tudom magam élni. Felvállalom ha valamit elrontok8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Pozitív:vidám,segítőkész,megértő Negatív: szabadszájú, lobbanékony,TrehányÁltalános adatok
1. Teljes neve: Marco Lawrence2. Születési helye, ideje: 2000.11.21 Los Santos Medical center3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Los Santosi Gimnázium4. Büntetett előéletű? Nem5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Törzsőrmester6. Szolgált már fegyveres szervnél? igen7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Villogó majd felszólítanám hogy az úttest jobb oldalára húzodjon le majd oda sétálnék kérném az iratait közbe rádión szólnék a kollégámnak ellenőrízze a nevét/rendszámát8. Mi maga a rendőrség? Egy olyan rendvédelmi szerv amely segít és kötelezi az embereket a törvény figyelembe vételére és betartására.9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?Közvetlen az 1 rangfokozattal magasabb lévő de a feljebb való meg akár 2-3 rangfokozattal magasabb
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Vissza eső e és minden irata rendben van e ezek alapján11. Meséljen magáról pár mondatban. Marco vagyok 25 éves családomba apai ágon mindenki a törvény embere volt. Édesanyám és Édesapám egy intézkedés utáni balesetben ismerték meg egymást. Szabadidőmben sportolok1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Le rádiózom hogy c0 a kocsi kinézetét rendszámát erősítést is hívok2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Kiszállítom és előállítom majd lefoglalom a droghoz szükséges kellékeket
Utoljára szerkesztve: