Marco Mikaelson- ORFK Jelentkezés

sleppy1121

Újonc
2024. 08. 07.
5
1
LS karakter
Carlo_Escobar
DAWNCITY-2.png

Jelentkezési formanyomtatvány
OOC Információk
1. Discord neved: marci01030​
2. Hogyan szólíthatunk? Marci​
3. Hány éves vagy? 25​
4. Játtszott perceid száma? 4287​
5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? igen​
6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP))
7. Mesélj magadról pár mondatban. Marci vagyok 25 éves sokat vagyok gépnél illetve sokat játszom aktívan rp-zem szeretem is és bele is tudom magam élni. Felvállalom ha valamit elrontok​
8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Pozitív:vidám,segítőkész,megértő Negatív: szabadszájú, lobbanékony,Trehány​
Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Marco Lawrence​
2. Születési helye, ideje: 2000.11.21 Los Santos Medical center​
3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Los Santosi Gimnázium​
4. Büntetett előéletű? Nem​
5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Törzsőrmester​
6. Szolgált már fegyveres szervnél? igen​
7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Villogó majd felszólítanám hogy az úttest jobb oldalára húzodjon le majd oda sétálnék kérném az iratait közbe rádión szólnék a kollégámnak ellenőrízze a nevét/rendszámát​
8. Mi maga a rendőrség? Egy olyan rendvédelmi szerv amely segít és kötelezi az embereket a törvény figyelembe vételére és betartására.​
9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?
Közvetlen az 1 rangfokozattal magasabb lévő de a feljebb való meg akár 2-3 rangfokozattal magasabb​
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Vissza eső e és minden irata rendben van e ezek alapján​
11. Meséljen magáról pár mondatban. Marco vagyok 25 éves családomba apai ágon mindenki a törvény embere volt. Édesanyám és Édesapám egy intézkedés utáni balesetben ismerték meg egymást. Szabadidőmben sportolok​
Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Le rádiózom hogy c0 a kocsi kinézetét rendszámát erősítést is hívok​
2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Kiszállítom és előállítom majd lefoglalom a droghoz szükséges kellékeket​

Utoljára szerkesztve:
Tisztelt Jelentkező!
Tájékoztatjuk, hogy a Dawn City Rendőrséghez benyújtott jelentkezési formanyomtatványát vezetőségünk alaposan átvizsgálta és feldolgozta. A benyújtott dokumentumok és az elbírálási folyamat eredményeként a vezérkar együttes döntése alapján a jelentkezését
ELUTASÍTOTTA
((Megjegyzés: Nem fogott meg a lapod))
Tisztelettel:
[Azim Zafir]r.[Altábornagy]