Marco Lucas Jelentkezés

• Thread starter Thread starter B3nc3
  • Start date Start date
  • Válaszok 1
  • Látta 52

B3nc3

Újonc
2025. 03. 28.
10
4
Miskolc
LS karakter
Marco Lucas
LV Karakter
Daniel Schweizer
DAWNCITY-2.png

Jelentkezési formanyomtatvány
OOC Információk
1. Discord neved: B3nc3​
2. Hogyan szólíthatunk? Bence​
3. Hány éves vagy? 16​
4. Játtszott perceid száma? 782​
5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Igen​
6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP)) ]​
7. Mesélj magadról pár mondatban. Kiss Bence. Egy átlagos 16 éves srác vagyok, Miskolcon tanulok a Szemere Bertalan Rendészeti és Közigazgatási szagán. (5 évesen.). Persze mint minden embernek, nekem is megvannak a saját hobbijaim, ezek között jelen van a biciklizés, pecázás, sportolás, na és persze nem utolsó sorban a gamer-kedés. A videójátékok világával már kiskoromban megismerkedtem és persze azonnal a szivembe zártam és már akkor tudtam, hogy én ezt nem akarom abbahagyni, minnél több videójátékkal meg akarok ismerkedni. Ezek között ott volt az úgynevezett "MTA" is, amelyet nagyon szerettem, szeretek és még szeretni is fogom remélhetőleg egy nagyon hosszú ideig. Nagyon megfogott az "MTA", mivel már maga a tény, hogy a kisgyermekkori nagy kedvencemet, a "GTA San Andreast" többjátékos módban tudom játszani a barátaimmal, vagy akár idegen emberekkel is. De ami nagyon nagy kedvencem lett, az az úgynevezett "RolePlay" játékmód.​
8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Poz: Segítőkész vagyok, Értelmes, Szeretek csapatban dolgozni. Neg:Nem szeretem az érthetetlen embereket, Nem tűröm ha valaki flegma, nem szeretem ha vissza feleselne.​

Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Marco Lucas​
2. Születési helye, ideje: 2000.02.05 Los Santos Hospital​
3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Rendészeti Technikum​
4. Büntetett előéletű? Nem​
5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Főtörzsőrmester ként, a KR-nél.​
6. Szolgált már fegyveres szervnél? Igen.​
7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Először is rádiózom /r PD-L-23 igazoltat egy Fekete Audi Rs6-ot, RSZ:AA-AB-23 1 személy ül benne, 10-20 Los Santos Vinewood street 12. Egység nem elérhető! Majd kiszállok és oda megyek bemutatkozom Üdvözlöm Uram/Hölgyem! Marco Lucas Őrmester vagyok a Rendőrség-től, jelvény számom 3454. Közúti ellenőrzés miatt állítottam félre. Az okmányait szeretném elkérni, Személyi Igazolvány Jogosítvány és Forgalmi Engedély, egy nevet szeretnék, majd elmondja a nevét le kérdezem MDC ben hogy tiszta-e, aztán megnézem még hogy érvényesek e az okmányok, majd megnézem hogy kötelező felszerelés az az Eü doboz van e a kocsiba, és ha minden rendben van visszaadom az okmányokat és elköszönök napszaknak megfelelően. Majd rádiözok /r PD-L-23 végzet az igazoltatással egység elérhető és Riasztható!​
8. Mi maga a rendőrség? Állami, fegyveres rendvédelmi szerv​
9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?
Közvetlen felettes: akivel a munkavállaló közvetlen kapcsolatban áll, és aki közvetlenül irányítja a munkáját.​
Feljebb való felettes: Ezzel szemben a feljebb való (vagy magasabb rangú) felettes lehet több is, és ő a hierarchia magasabb szintjén helyezkedik el.​
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? BTK szerint fogok eljárni mivel köteles vagyok az éppen aktuális BTK-t követni.​
11. Meséljen magáról pár mondatban. A nevem Marco Lucas. Los Santosban születtem egy kis településen Red County azon kívül Blueberry. 3 éve költöztem a városba. Édesanyám leánykori neve May Johnson apukámé Steven Lucas. Apukám autószerelőként dolgozott anyukám pedig fodrászként. Rendészeti iskolát végeztem. Iskola után Jelentkeztem a Rendészeti Technikumba. 17 éves koromban végeztem el a a jogosítványomat, ami elsőre sikerült letennem. 8 éve vezetek​

Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Meg nézem hogy nem e esett senkinek se baja a lövöldözés miatt aztán rádiózok. /r Itt Marco Lucas Őrmester vagyok, C0 tüzet nyitottak ráng, 11-99 azonnali erősitésre van szükségünk. majd megpróbálok hatótávön kívülre kerülni a kocsitól hogy senkinek se essen baja.​
2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Lefoglalom mint bizonyíték, majd rádiózok /r Itt Marco Lucas Őrmester, 10-20 Santa Marina Beach az egyik autóban amit éppen igazoltatunk Kábítószerhez való alkotó elemeket találtunk. utána le kérdezem az urat MDC ben hogy esetleg volt e már dolga a rendőrséggel, majd a kocsit rendszám alapján, és ha bármi gyanúsat észlelek akkor elállítom az urat kábítószer alkotó elemei birtoklása miatt.​

Tisztelt Jelentkező!
Tájékoztatjuk, hogy a Dawn City Rendőrséghez benyújtott jelentkezési formanyomtatványát vezetőségünk alaposan átvizsgálta és feldolgozta. A benyújtott dokumentumok és az elbírálási folyamat eredményeként a vezérkar együttes döntése alapján a jelentkezését
ELUTASÍTOTTA
((Megjegyzés: Kevés a játszott perced ))
Tisztelettel:
Alexandor D Santos r.Ezredes