- 2025. 05. 19.
- 9
- 1
- LS karakter
- Marco De Luca
Jelentkezési formanyomtatvány
1. Életkorod: 192. Mesélj magadról pár mondatban. Sziasztok! Márkó vagyok, 19 éves, és szenvedélyesen foglalkozom autókkal. Jelenleg szerelőként dolgozom otthon, a saját műhelyemben, ahol mindennap azzal foglalkozhatok, amit a legjobban szeretek. Gyerekkorom óta érdekel a technika világa, mindig is vonzott, hogy szétszedjek, megértsek, majd újra összerakjak dolgokat – ez a kíváncsiság vezetett az autók felé. A munkám során nemcsak a hibák javítása érdekel, hanem maga az alkotás is. Éppen ezért építem a saját projekt autómat is, amit szinte teljesen a nulláról formálok újra. Ez a személyes projektem, ahol minden részlet számít, és ahol szabadon kiélhetem a kreativitásomat. Legyen szó motorikus átalakításról, futóműről vagy akár esztétikai elemekről, mindig próbálok valami egyedit létrehozni. Közben folyamatosan fejlesztem magam, új technikákat tanulok, és igyekszem minden nap jobbá válni abban, amit csinálok.A szabadidőmben szívesen játszom is, főleg autós játékokkal, de néha más stílusú játékokat is kipróbálok, hogy kikapcsolódjak és feltöltődjek.
3. Miért pont téged válasszunk a Terrorelhárítás csapatába? Úgy érzem, hogy a Terrorelhárítás csapatában betöltött szerep tökéletesen illene hozzám, mert szeretem a csapatmunkát, és mindig arra törekszem, hogy rendezetten, szabályosan és átgondoltan végezzem a feladataimat. Az RP során különösen fontos számomra a fegyelem és a realitás megőrzése – nem kedvelem, amikor mindenki önállóan, összevissza cselekszik, mert az könnyen káoszhoz vezet. Inkább egy jól szervezett, hatékony egység része szeretnék lenni, ahol mindenki tudja a dolgát, és számíthatunk egymásra. szanaszét van hanem inkább egy csapatként együtt dolgozik mindenki.4. Mióta játszol a szerveren? Nagyjából 1 hete4.1 Játszott perceid száma: 2 451 perc4.2 Naponta átlagosan hány órát vagy aktív a szerveren? Hát sok dologtól függ de nagyjából 3-5 órát általában mindig tudok5. Miért szeretnél a TEK-hez csatlakozni?: Azért szeretnék csatlakozni a TEK-hez, mert vonzanak a pörgős, intenzív helyzetek, ahol gyorsan kell dönteni és cselekedni. Emellett fontos számomra a csapatmunka, szeretek olyan közegben dolgozni, ahol mindenki egy közös célért tevékenykedik6. Mely rendvédelmi frakció(k)nak voltál tagja? (Mikor, mennyi időt, milyen névvel, milyen indokkal távoztál onnan?) Nem voltam még rendvédelmi frakció tagja.7. Milyen karaktert alkotnál a TEK tagjaként? egy frakcióhoz hűséges, határozott és céltudatos karaktert alakítanék, aki nem csak a szabályokat tartja szem előtt, hanem a csapat érdekeit is. Olyan személyiséget szeretnék megformálni, aki megbízható, fegyelmezett, és képes a gyors, józan döntéshozatalra éles helyzetekben is. A karakterem hosszú távra tervez, nem csupán egy átmeneti szerepet tölt be8. Csatolj egy képet a névváltásaidról: 9. Csatolj egy képet az adminjaileidről: 10. Csatolj egy képet a banjaidról: 11. Fejtsd ki szerinted mi a TEK feladata, jogköre! Terrorcselekmények megelőzése és elhárítása, Különleges bevetések végrehajtása, Kiemelt személyek védelme, Fegyveres bűnözők, szervezett bűnözői csoportok elleni fellépés, Felderítés és információgyűjtés.Általános adatok
1. Teljes neve: Marco Derard2. Születés helye: Los Santos3. Születés ideje: 2000.11.07.4. Nem: Férfi5. Családi állapota: Egyedül álló7. Foglalkozása: Munkanélküli.Elérhetőségek:
9. Bejelentett lakcíme: Los Santos Richman 1911. Telefonszáma: VálaszSorolja fel iskoláit, végzettségeit időrendi sorrendben.
- Központi Általános Iskola
- Országos Rendvédelmi Alapképző Intézet
- Speciális Egységek Továbbképző Központja (SETK)
Rendelkezik-e más végzettséggel, diplomával, bizonyítvánnyal, képzéssel amit fontosnak tart megemlíteni?
- Gépjármű-mechatronikai technikus
KérdésekVálaszát minden esetben X-el jelölje.
1. Rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel?[ x ] Igen.[ ] Nem.2. Volt valaha bevonva a vezetői engedélye?[ ] Igen.[ x ] Nem.2.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:3. Az elmúlt 1 évben állítottak ki magának bírságot?(Mint például: gyorshajtás, gondatlan vezetés, tilos jelzésen való áthaladás, stb.)
[ ] Igen.[ x ] Nem.4. Volt már az állomány tagja? [ ] Igen.[ x ] Nem.4.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze a leszerelés okát:5. Volt valaha letartóztatva, vagy ítélték már el bármilyen vétség miatt? [ ] Igen.[ x ] Nem.5.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:6. Állapítottak meg önnél bármilyen fizikai vagy pszichikai betegséget? [ ] Igen.[ x ] Nem.6.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:7. Rendelkezik érvényes fegyverengedéllyel? [ x ] Igen.[ ] Nem.8. Beszélt idegennyelv(ek)? - Angol
9. Használt valaha illegális tudatmódosító- vagy kábítószereket? [ ] Igen.[ x ] Nem.9.1. Amennyiben igen, részletezze mit és mikor fogyasztott.:
A jelentkezés beküldésével kijelentem, hogy a kérelem kitöltése a valóságnak teljes mértékben megfelel, kétes, vagy nem bizonyítható állítást nem tartalmaz, teljes mértékben tisztában vagyok a frakció szabályzatával és átolvastam.
Kelt.: Los Santos, 2025.05.25.
Marco Derard
Marco Derard