Mano PK.

• Thread starter Thread starter t1borr
  • Start date Start date
  • Válaszok 3
  • Látta 94
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

t1borr

Újonc
2026. 03. 13.
4
0
LS karakter
Luigi Salazar
LV Karakter
Luigi Salazar
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Luigi Salazar
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Mano
Panasz oka, leírása, kifejtése:
OOC minősítésre kaptam tőle 90 perc AdminJailt, megfogalmaztam OOC hogy nem áll módomban a mondatommal senkit sem minősíteni, a frakcióban amiben jelenleg tartózkodom LOG-om van hogy nem egy teljesen nem RP-s dolog történik, neki erre a válasza annyi volt hogy éljek a PK-val ő ezt annak veszi és osztja a jailt, említettem neki hogy szeretném megtárgyalni ezt nem vette figyelembe, szerettem volna másik admint azt sem vette, hanyag ügyintézés volt.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
kép_2026-04-02_000649154.png

Megjegyzés:

Köszönöm ha foglalkoztok az üggyel.

Szép estét!
Mint azt említettem OOC, lehet van alapja, amit mondtál, viszont amit te beírtál nem állja meg a helyét, ha van indokod rá, ha nem. Egy egész frakciót minősítettél le, ezzel olyanokat is, akiknek lehet, hogy semmi köze nincs a bizonyítékaidnak. A bíráló adminnak tudom küldeni a minősítésről a bizonyítékot.

Hali, én fogom bírálni, hamarosan átolvasom, valamint a bizonyítékokat küldd el Manó.

• Kedvelés
Reactions: Csuhy
Értem én, hogy van neked egy véleményed és történt valami, amivel Te nem értesz egyet. Viszont úgy gondolom, hogy a vélemény nyilvánításnak nem kell átmennie minősítésbe és böfögésbe. Azért, mert Te előtte kijelented, hogy ne vegye senki annak és hogy neked "nem áll szándékodba" minősíteni senkit, ugyan úgy megtörténik a szabálysértés.

Ha egy adminisztrátor kiérkezik az ügyre, akkor Ő intézi, ha a játékos nem ért vele egyet - mint ebben az esetben - akkor élhet a jogával és panaszra teheti.
Nincsen olyan, hogy "én nagyobb admint kérek".

Legközelebb figyelj arra, hogy hogyan nyilvánítasz véleményt publikusan, mert ahogy most megtetted az átlépett egy határt.

Az admin nem hibázott, így a panasz jogtalan.

Utoljára szerkesztve:
  • Kedvelés
Reactions: Hoobu és Manó
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.