Panasztevő InGame neve:
► Lyla Salamanca ◄
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
► Pierdone ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Aranybankot raboltunk Silentbe se a bank se az aranyszállító nem riasztott be majd hirtelen megjelentek a honvédek először írtam adminnak amire Kevin válaszolt és azt mondta hogy láttak minket amire kaptam egy képet hogy észrevettek minket ez nyilvánvaló hogy okés. De azzal van a gond hogy amint meghoztuk a szállítókat egyből elkezdtek körözni aranybank körül (a képen is látszik hogy egy bokor mögött állnak és campelik a szállítót) Erre a második reportba amit már Pierdone vitt el (ő csinálta a képet ic és ott is volt aranybankon) annyi volt az első válasza idézem "ott kezdődik a dolog hogy nagykalival nem kéne silentben aranybankot rabolni". Nemtudom honnan szedte ezt a szabályt de mindegy. Majd azt próbálta bizonyítani hogy csak 1x mentek el AB előtt és akkor is láttak valakit fegyverben (többen is elmentek AB előtt amikor még a szállítóban ültünk) de ez fizikai képtelenség ugyanis csak 2 en pakoltunk és amikor kiszálltunk akkor nem volt ott semmilyen pd-s ez a kép a 2. kör pakolásnál készült amínál csak én jöttem ki mint a képen is látszik. Viszont így ez az állítás nem állja meg a helyét hogy mást is láttak (erre bizonyíték sincs). ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► ◄
Megjegyzés:
► Sajnos videó nincs mert amikor lenyomtam a klippelés gombot csak 2 percet klippelt vissza és akkor már ott volt a rendrvédelem és épp reportot írtam (megvan még a klipp). De a képen látszik hogy a bokor mögött ülnek és várnak és tudtommal a szabályzat ezt tiltja. Az hogy 1 ember ott áll 1 fegyverrel a hátán számomra nem lenne biztos infó hogy rabolják a Bankot (kamerák se lettek kilőve így lövés se volt). Mivel ic az is megeshet hogy ő a szállítónak a söfőrje és azért van nála nagykaliber és azért pakolja a szállítót.◄
Utoljára szerkesztve:
.png)
.png)