Lyla Salamanca - Pierdone

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

subaruuu

Újonc
2025. 03. 19.
15
3
LS karakter
Lyla Salamanca
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Lyla Salamanca

Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Pierdone

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Aranybankot raboltunk Silentbe se a bank se az aranyszállító nem riasztott be majd hirtelen megjelentek a honvédek először írtam adminnak amire Kevin válaszolt és azt mondta hogy láttak minket amire kaptam egy képet hogy észrevettek minket ez nyilvánvaló hogy okés. De azzal van a gond hogy amint meghoztuk a szállítókat egyből elkezdtek körözni aranybank körül (a képen is látszik hogy egy bokor mögött állnak és campelik a szállítót) Erre a második reportba amit már Pierdone vitt el (ő csinálta a képet ic és ott is volt aranybankon) annyi volt az első válasza idézem "ott kezdődik a dolog hogy nagykalival nem kéne silentben aranybankot rabolni". Nemtudom honnan szedte ezt a szabályt de mindegy. Majd azt próbálta bizonyítani hogy csak 1x mentek el AB előtt és akkor is láttak valakit fegyverben (többen is elmentek AB előtt amikor még a szállítóban ültünk) de ez fizikai képtelenség ugyanis csak 2 en pakoltunk és amikor kiszálltunk akkor nem volt ott semmilyen pd-s ez a kép a 2. kör pakolásnál készült amínál csak én jöttem ki mint a képen is látszik. Viszont így ez az állítás nem állja meg a helyét hogy mást is láttak (erre bizonyíték sincs).

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

Sajnos videó nincs mert amikor lenyomtam a klippelés gombot csak 2 percet klippelt vissza és akkor már ott volt a rendrvédelem és épp reportot írtam (megvan még a klipp). De a képen látszik hogy a bokor mögött ülnek és várnak és tudtommal a szabályzat ezt tiltja. Az hogy 1 ember ott áll 1 fegyverrel a hátán számomra nem lenne biztos infó hogy rabolják a Bankot (kamerák se lettek kilőve így lövés se volt). Mivel ic az is megeshet hogy ő a szállítónak a söfőrje és azért van nála nagykaliber és azért pakolja a szállítót.

Utoljára szerkesztve:
  • Imádom
Reactions: tesoez7
Szia!

Továbbra sem látható semmilyen olyan bizonyíték, amely alátámasztaná, hogy én köröztem volna a bank körül a gépjárművel, mivel ez nem történt meg. Más helyszínen lévők nevében pedig nem tudok és nem is szeretnék nyilatkozni.

A reportot azért fogadtam el, mert admin chaten jelezték, hogy ezen a bankos történetnél én is jelen voltam. Megpróbáltam segíteni abban, hogy tisztábban lásd a helyzetet, majd ezt követően visszaadtam a reportot, és egy másik admin vitte tovább az ügyet. Hozzátenném, hogy ez már a 2. vagy 3. report volt ugyanebben a témában, ahol a rendvédelmi oldal részéről el lett magyarázva a történtek menete. Nem értem, miért volt szükség ennyi report megnyitására, illetve miért készült végül panaszkönyv is az esetről, mikor érthetően elmagyaráztam a történteket, kicsit bosszúnak érzem ezt azzal kapcsolatosan mert keresztbe húztuk az akciótokat.

annyi volt az első válasza idézem "ott kezdődik a dolog hogy nagykalival nem kéne silentben aranybankot rabolni"

Erre a válaszom az, hogy ezt csupán jó tanácsként írtam, mivel pont emiatt buktatok le az akció során. Nagy kaliberű fegyverrel és lövedékállóban láttunk téged a bank területén futkosni az üvegen keresztül, ami egyértelműen felhívta magára a figyelmet.

A történtek a mi szemszögünkből: nagy sebességgel haladtunk el az Aranybank előtt, majd a pénzszállító mellett az ablakon benézve egy fegyveres, kevlárt viselő személyt láttunk (a képen is látható személyt), ekkor álltunk meg aranybank mellett a bokor takarásában.

Bizonyítékként egy gyors képet is készítettem (Shift + Alt + S) mivel fegyveres jelenlét volt tapasztalható a banknál illegál oldalról. Ez rendvédelmi oldalról bevett szokás, mivel gyakran találkozunk olyan csapatokkal, akik nem tolerálják a vereséget, és utólag vitatják az eseményeket, ezért szoktam ilyen és hasonló "bizonyíték" képeket készíteni. (Ez a kép látható a panaszkönyvben fent.)

Véleményem szerint a bankos szituációt már többször, több admin részéről is átbeszéltük és megpróbáltuk érthetően elmagyarázni. Mivel ennek ellenére panaszkönyv is készült, itt is leírtam a történteket, abban bízva, hogy ezzel véglegesen le tudjuk zárni az ügyet.

Részemről nincs több hozzáfűznivaló, várom a bíráló admin válaszát.

Szóval se írtam hogy te köröztél a bank körül. Viszont a bokor mögött te álltál és te vártad amíg kijövök a szállítóhoz számomra ez már szembe megy a szabályzattal. Semmilyen infótok nem volt arról hogy rabolják AB-t az hogy 1 ember ott áll fegyverrel a hátán bármit jelenthet IC többek közt azt is hogy mondjuk ő sofőrje vagy védi szállítót. Ezt a munkát végző emberek is nagykalibert és golyóállót viselnek. Az hogy nagy sebességel elmentetek AB előtt és "pont" benéztél üvegen és ott láttál 1 embert az az se elég indok arra hogy rabollják.

Erről van valami bizonyítékod hogy ott láttál ablaknál egy olyan dolgot ami fix rablásra utaló jeleket ad? Mivel vagy lent voltam/voltunk és törtem a széf ajtót vagy folyamatosan pakoltam a rúd tartókat így eléggé necces hogy az ablakból nézelődök és állok. (az idő miatt kérdem mivel van logom arról mikor töröm a széf ajtót mikor pakolom a rudakat)

Nem bosszú PK ez csak mivel reportban nem lehet ezt rendezni így itt nyitottam. Kevin írta hogy nyissak pk-t ebben az ügyben.

Utoljára szerkesztve:
Sziasztok, megérkeztem a bírálattal.

Elsőként arra a részre térnék ki, miszerint „köröztek a bank körül”. Erre vonatkozóan semmilyen bizonyítékot nem kaptam, így ezt az állítást nem tudom figyelembe venni, ezt a részt lezárom.

Az adminisztrátor elmondása alapján, amikor benézett a bankba, egy személyt látott, akin fegyver volt, valamint kevlárt viselt. Ez önmagában még nem ad kellő alapot arra a feltételezésre, hogy aranybank rablás zajlik.

Ugyanakkor a karaktereden található nagykaliberű fegyver meghaladta azt a szintet, amely egy valós pénzszállító esetében életszerű lenne. Ez már megalapozott okot adott arra a feltételezésre, hogy rablás van folyamatban.

A jövőre nézve azt tanácsolom, hogy amennyiben silentben szeretnétek bankot rabolni, az előkészületeket is ennek megfelelően alakítsátok. Például annál a személynél, aki a PSZ-ből pakol a bankba, elegendő egy pisztoly.

A panaszod jogtalan, az adminisztrátor nem hibázott.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.