LV szerver visszahozatala.

• Thread starter Thread starter hessz
  • Start date Start date
  • Válaszok 15
  • Látta 262
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.
H

hessz

Sziasztok, bizonyos idő eltelt, amikor bezárt LV, viszont szerintem nagyon sokan szeretnék ha visszatérne az LV.

Számomra LV prefelálhatóbb mint LS

Utoljára módosítva moderátor által:
addig volt rá igény, amíg a főszerver be volt zárva, utána teljesen értelmetlen volt futtatni. Minden bizonnyal ha nyitva is lenne, egy hétig lenne maximum élet, aztán ugyan arra a sorsra jutna, mint tavaly.

Szia, szerintem most is lenne rá igény, nemhiszem, hogy egy hétig lenne felhypeolva, illetve ez egy lehetőség LS banned playerek számára.

• Kedvelés
Reactions: Lehel
Szia, érdekes az a "nagyon sokan" miért nem játszott rajta addig, amíg nyitva volt? Napi 1-2 ember ha fellépett. Felesleges visszahozni.

• Kedvelés
Reactions: stainel
Szia, igaz, hogy régen nem játszott rajta senki, de viszont most már szerintem lenne egy rendes player szám LV-n is.

Amíg LV szerver üzemelt is sok bannolt player volt, sőt még több mint most. Nem támogatom az ötletet.

Szia, nem lenne rossz ötlet, ha lenne igény az LV szerverre is. Egyszer már üzemelt az LV szerver is, és sajnos azt bizonyította hogy nincsen akkora kereslet, mint az LS szerverre.

• Kedvelés
Reactions: hessz
Szerintem teljesen felesleges, eddig sem játszottak rajta ezután sem fognak.
Miért ne játszanának? ezt a válaszodat kicsit megcáfolnám.

Szerintem lenne rajta játékos, nem is kevés, és itt nem csak a szerónyitási hyperól beszélek, a játékosok 70%-a szerintem tart igényt LV-re.

Szerintem is felesleges Maximum második szerverként egy LV falusi szervert tudnék elképzelni, mivel faluba kevesebb player is jó játékélményt nyújthat. Gondolok itt, hogy csak Tierrában, és Bone Countyban játszódna a szerver.

• Kedvelés
Reactions: Roy és hessz
Szerintem is felesleges Maximum második szerverként egy LV falusi szervert tudnék elképzelni, mivel faluba kevesebb player is jó játékélményt nyújthat. Gondolok itt, hogy csak Tierrában, és Bone Countyban játszódna a szerver.
Ez is egy remek ötlet.

• Kedvelés
Reactions: Roy
Egész jól hangzik. Kis pálya, kevesebb playerre

Helló, megpróbáltuk de nem volt rá igény, feleslegesnek tartjuk jelenleg.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.