Luna Verdiana - Elyna Ragnard (Dami)

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.
2025. 03. 16.
53
34
LS karakter
Luna Verdiana
dawn.png

Panasztevő InGame neve:

Luna Verdiana
Panaszra tett személy InGame neve:
Elyna Ragnard
Panasz oka, leírása, kifejtése:
hanyag rp
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
Jvstin mondta,hogy nyissak pk-t.

szevasz.

A történtek óta átestem egy névváltáson, én lennék a panaszra tett fél.

Nem fogok regényt írni, 100%-ig biztos voltam abban amit csináltam.
Minden sérülés levolt vezetve, viszont a scriptes felszedés után, mivel a szerveren jelenleg nem működik az adrenalinos injekció, és 1 perced volt hátra.
Ahogy látom a videóba már nem fért bele, viszont a napilogomban megtekinthető minden.

Részemről ennyi, további szép estét.

szevasz.

Nem fogok regényt írni, biztos voltam abban amit csináltam.
Nem gondolom helyesnek az állításod, mivel véleményem szerint nem történt 'HanyagRP' az adott helyzetben.
Minden sérülés levolt vezetve, viszont a scriptes felszedés után, mivel a szerveren jelenleg nem működik az adrenalinos injekció, és 1 perced volt hátra.
Ahogy látom a videóba már nem fért bele, viszont a napilogmban megtekinthető minden.

Részemről ennyi, további szép estét.
köszi a gyors reagálást, viszont lenne erre egy válaszom.
HanyagRP történt a részedről, mivel az ellátott ember felé semmi /do, se általad írt /me nem történt, az ellátás során, csak szimplán le raktad az elsősegély táskádat.
Mivel a szerveren nem működik az adrenalin injekció, erre fórumon nyitnotok kéne egy topicot, hogy probléma van vele, és tesztelésre szorul, viszont nem ez a módja hogy te minden RP nélkül felszeded őt, ha időben kiérkezik a szanitéc, eltudjátok őt látni, és nincs ez hogy 1percnél sietve, mindenféle RP nélkül felszeded őt, ezzel szabályt szegve, úgy gondolom régi játékos vagy, és tudod a dolgokat ilyen esetekben.
90percet fogsz kapni tőlem HanyagRP felszedésnél címmel, szép estét nektek, legközelebb figyelj oda kérlek.
Luna_Verdiana pedig erre a PK-ra hivatkozva jogosult levetetni a figyelmeztetéseket a fegyverréről, illetve azokat a dolgokat visszakérni, amik el lettek véve tőle.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.