Luna Morales-Trombitás

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Kattyos

Újonc
2025. 03. 17.
57
34
20
LS karakter
Lena Wilk
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Luna Morales
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Trombitás
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Helytelen szankció, nem szerettem volna olyan rp-t folytatni ami számomra IRL érzékeny téma, nőként főleg(szabályzat,képet csatolom róla), amire én úgy érzem jogtalanul kaptam meg a kitiltást.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
logot a biráló adminnak elküldöm.
Megjegyzés:

-

Attachments

• szabály.png
    szabály.png
    3.3 KB · Látta: 157
Utoljára szerkesztve:
sziasztok panaszt en fogom biralni, kicsit fejtsd ki jobban ezt nekem, és a logot is várom. @Trombitas válaszát is.
elkuldtem a logot, az rp-ben oda jottek ic hozzam beszologattunk egymasnak(ez nem is lenne zavaro mert naponta jonnek emberek beszologatni a masiknak), nem szerettem volna folytatni egy olyan rp-t ahol fogdosnak(nokent zavaro inkabb), igy elsetaltam a szerelobe kivettem az autom, leirtam nekik ooc is hogy nem fogok ilyen rp-t es kihivtak ram az admint, Trombitasnak is elmondtam a gondom, emlitettem hogy szabalyzatban is benne van ez hogy irl erzekeny tartalmat beleegyezes nelkul nem kell folytatnom, kisse ugy erzodott hogy csak a masik ket fel volt csak fontos az elbiralasban.

Utoljára szerkesztve:
Sziasztok, átbeszéltük discordon de pár szóban kifejteném itt is. Admin hibázott nem jól járt el az ügy során, nem vizsgálta ki jobban a logokat és nem vette észre hogy az Enrico sexy-rpt akarja rád erőltetni, amit te jogosan nem folytattál és nem mentél bele. Ezért utolagosan meg is kapta a szankcióját!
Trombitas hibapontban részesült, panasz jogos zárom.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.