Luna Mars jelentkezési kérelme a rendőséghez.

• Thread starter Thread starter Shade
  • Start date Start date
  • Válaszok 1
  • Látta 100
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Shade

annoying
2025. 05. 12.
79
70
LS karakter
Nina Peun
DAWNCITY-2.png

Jelentkezési formanyomtatvány

OOC Információk
1. Discord neved: Bandi​
2. Hogyan szólíthatunk? Bandi​
3. Hány éves vagy? 21​
4. Játszott perceid száma? 844​
5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Igen voltam.​
6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP)) Nem kaptam egyet se.​
7. Mesélj magadról pár mondatban. Örvendek Bandi vagyok, 21 éves, jelenleg itt játszok Dawn-on, ha az időm engedi, amennyibe nem vagyok online akkor általában melózok. -Jelenleg villanyszerelőként dolgozom, illetve ebben a szakmában tanulok tovább.​
8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Tisztelet tudó, alázatos, kedves, haragtartó, makacs hiperaktív,​

Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Luna Mars​
2. Születési helye, ideje: San Fierro 2000.10.08​
3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Gimnázium.​
4. Büntetett előéletű? Nem​
5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Egy kedvező hozzám illő pozícióban.​
6. Szolgált már fegyveres szervnél? Igen.​
7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Felszólítom, meg gyöződök hogy le állította az autóját, utána rádiózok a kocsi rendszámát illetve hány fő tartózkodik benne. Elkérem az iratokat, leellenörzőm, átnézem a csomagtartót, és ha minden rendben elengedem.​
8. Mi maga a rendőrség? A rendőrség egy olyan rendvédelmi szerv, amelynek elsődleges feladata a közbiztonság és a belső rend fenntartása, a jogszabályok és előírások betartatásának ellenőrzése, valamint a szabálysértők elleni eljárások kezdeményezése.​
9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?
A közvetlen felettes az a személy, akivel a munkavállaló közvetlen kapcsolatban áll, és aki közvetlenül irányítja a munkáját. Ezzel szemben a feljebb való (vagy magasabb rangú) felettes lehet több is, és ő a hierarchia magasabb szintjén helyezkedik el, de nem feltétlenül van napi kapcsolatban a beosztottal. A közvetlen felettes tehát a legközelebbi irányító, míg a feljebb való felettes a ranglétrán magasabb pozícióban van, de nem közvetlenül irányítja a munkavállalót.​
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Figyelembe veszem a priusz mennyiségét, illetve súlyosságát.​
11. Meséljen magáról pár mondatban. Egy 25 éves lány vagyok, kinek gyerek kori álma volt hogy a rendőrségnél szolgáljon, alázatos könnyen tanulékony határozott nő vagyok.​

Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Tűzparancsot kérek az feletteseimtől.​
2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Közlöm vele, majd őrizetbe veszem utána kihallgatom, letartztattom​

Utoljára szerkesztve:
  • Kedvelés
Reactions: Francse
DAWNCITY-2.png

DAWN CITY RENDŐRSÉG

Tisztelt Jelentkező!

Örömmel értesítem, hogy a Dawn City Rendőrségre benyújtott jelentkezési formanyomtatványát vezetőségünk alaposan átvizsgálta és feldolgozta. A benyújtott dokumentumok és az elbírálási folyamat eredményeként a vezérkar együttes döntése alapján a jelentkezése
ELFOGADVA

A további lépésekről és teendőkről hamarosan részletes tájékoztatást küldünk. Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal.
((Kérlek vedd fel a kapcsolatot discordon: medvegamer_911 vagy _trikpa -t))​

• Kedvelés
Reactions: Shade
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.