- 2025. 05. 12.
- 79
- 70
- LS karakter
- Nina Peun
Jelentkezési formanyomtatvány
OOC Információk
1. Discord neved: Bandi2. Hogyan szólíthatunk? Bandi3. Hány éves vagy? 214. Játszott perceid száma? 8445. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Igen voltam.6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP)) Nem kaptam egyet se.7. Mesélj magadról pár mondatban. Örvendek Bandi vagyok, 21 éves, jelenleg itt játszok Dawn-on, ha az időm engedi, amennyibe nem vagyok online akkor általában melózok. -Jelenleg villanyszerelőként dolgozom, illetve ebben a szakmában tanulok tovább.8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Tisztelet tudó, alázatos, kedves, haragtartó, makacs hiperaktív,Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Luna Mars2. Születési helye, ideje: San Fierro 2000.10.083. Legmagasabb iskolai végzettsége: Gimnázium.4. Büntetett előéletű? Nem5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Egy kedvező hozzám illő pozícióban.6. Szolgált már fegyveres szervnél? Igen.7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Felszólítom, meg gyöződök hogy le állította az autóját, utána rádiózok a kocsi rendszámát illetve hány fő tartózkodik benne. Elkérem az iratokat, leellenörzőm, átnézem a csomagtartót, és ha minden rendben elengedem.8. Mi maga a rendőrség? A rendőrség egy olyan rendvédelmi szerv, amelynek elsődleges feladata a közbiztonság és a belső rend fenntartása, a jogszabályok és előírások betartatásának ellenőrzése, valamint a szabálysértők elleni eljárások kezdeményezése.9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?A közvetlen felettes az a személy, akivel a munkavállaló közvetlen kapcsolatban áll, és aki közvetlenül irányítja a munkáját. Ezzel szemben a feljebb való (vagy magasabb rangú) felettes lehet több is, és ő a hierarchia magasabb szintjén helyezkedik el, de nem feltétlenül van napi kapcsolatban a beosztottal. A közvetlen felettes tehát a legközelebbi irányító, míg a feljebb való felettes a ranglétrán magasabb pozícióban van, de nem közvetlenül irányítja a munkavállalót.
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Figyelembe veszem a priusz mennyiségét, illetve súlyosságát.11. Meséljen magáról pár mondatban. Egy 25 éves lány vagyok, kinek gyerek kori álma volt hogy a rendőrségnél szolgáljon, alázatos könnyen tanulékony határozott nő vagyok.Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Tűzparancsot kérek az feletteseimtől.2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Közlöm vele, majd őrizetbe veszem utána kihallgatom, letartztattom
Utoljára szerkesztve:
.png)