- 2025. 05. 12.
- 79
- 70
- LS karakter
- Nina Peun
Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
>Bandi, 21.
Account ID-d?
>5887
Hány játszott perccel rendelkezel?
>933
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
> Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
>Sziasztok Bandi vagyok, egy egyszerű Szolnok-vármegyei srác. -Szabad időmbe Rp szervereken játszok. -Dolgozom illetve még tanulok is mellette, viszont relatív sokat vagyok fent a szerveren. -Két kis testvérem van akikkel próbálok egész sokat lenni. -Villanyszerelőként dolgozom, illetve tanulok tovább amennyire csak lehet. -Szolgáltam két évet a készenléti rendőrség állományába (Szegeden).
Mi egy adminsegéd feladata?
>Az adminsegéd feladata, hogy támogatást nyújtson az admincsapat munkájához, valamint segítse a játékosokat a szabályok megértésében és a zökkenőmentes játékélmény biztosításában. Teendői közé tartozik a játékosok kérdéseinek megválaszolása, a szabálysértések jelzése az adminok felé, valamint az RP-helyzetek figyelemmel kísérése. Emellett fontos szerepet tölt be a hibák, BUG-ok és a játékosoktól érkező visszajelzések összegyűjtésében is.
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
>Tudja a szerver szabályzatot, kitartó, segítőkész, türelmesnek kell lennie, próbáljon meg minden játékos számára megfelelő választ adni, hogy az adott játékos igazán élvezze és értse a RolePlayt.
Miért szeretnél DGH tag lenni?
>Sokat szoktam játszani, nem régibe kezdtem a szervert más szervereken is játszottam, szeretek segíteni másoknak, szeretnék a közösség hasznos tagja lenni. Régebben mikor kezdtem az RP-t, nagyon sokat segítettek nekem is az adott szerver admin segédjei, szeretnék hasonló kép cselekedni.
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
>Régóta játszok RP szervereken, szeretnék tenni ezért a szerverért, hogy a játékosoknak élvezhetőbb legyen, illetve az admin csapatról levenni egy kis terhet, szabályzattal tisztába vagyok, könnyen tudok csapatba dolgozni.
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
>Hétköznap 3-4órát, hétvégén akár 5-6-ot is.
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
>Elsőnek: az autó bérlőt mutatnám meg, hogy ne keljen futkároznia, sokkal könnyebb legyen eljutni bárhova.
>Másodiknak: Ide sorolnám a városházát, de előtte még elkéne menni egy jogosítványt szereznie, az tény hogy LVL-4-ig nem kaphat büntetést, viszont a játék közbe lehet elfogja felejteni a jogsi meg szerzését, meg mutatnám neki a hol tudja letenni a jogsit, utána pedig a városházát, hogy ki is tudja váltani a személyivel együtt.
>Harmadik: "Egy Fix jövedelem" bemutatnám neki a plázát, ahol javasolnám neki a horgászatot, hogy legyen az elején egy fix pénze. -Amint elérné azt a mennyiségű pénzt ami az "első" autóra elegendő lenne, javasolnám neki hogy béreljen egy farmot, annak a világába is körbe vezetném hogy melyik éri meg leginkább.
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
>Pozitív: Nyugodt személyiségnek vallom magam, Felelősségteljes vagyok tetteimért vállalom a következményt ,Lelkiismeretes. Negatív: Pesszimista, kicsit lusta, makacs.
Utoljára szerkesztve:
.png)
.png)
.png)