- 2026. 02. 06.
- 1
- 0
OOC Információk
Személyes információk
Szituációs kérdések
1. Discord neved: @sussygigachad22. Hogyan szólíthatunk? Laci3. Hány éves vagy? 164. Játtszott perceid száma? 10205. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? nem7. Mesélj magadról pár mondatban. Laci vagyok egy kis faluban élek, villanyszerelést tanulok közép iskolában.8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság könnyen be illeszkedem mindenhova,könnyen tanulok,viszonylag könnyen barátkozom/ismerkedem. hirtelen haragú vagyok, nagyon lusta ezt sokan mondják, könnyen tudok haragot tartani.Általános adatok
1. Teljes neve: Luna Estrada2. Születési helye, ideje: Dawn City Hospital 2006.04.293. Legmagasabb iskolai végzettsége: rendészeti szakközépiskola4. Büntetett előéletű? Nem5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Igazából én az utcán, imádom a történéseket és járőrként nagyon élvezném amit csinálok, de amiben tudnék segitenék bármilyen alosztályban ahová helyeznek.6. Szolgált már fegyveres szervnél? Nem7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Egy egyszerű rutin ellenőrzésnél a körülmények a legfontosabbak, a szirénát fel kapcsolom utána felszólitom hogy húzódjon le, mi után ez megtörtént le rádiózom hogy az egység eljárás alá vont egy autót, majd ellenőrizném a kötelező felszereléseket iratokat, ha minden rendben van vissza adom és le rádiózom hogy az egység végzett az eljárással.8. Mi maga a rendőrség? egy állami, fegyveres rendvédelmi szerv, amely a közbiztonság és a belső rend védelméért, a bűncselekmények megelőzéséért, felderítéséért, valamint a törvények betartatásáért felel9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között? A közvetlen felettes a közvetlen irányító, míg a feljebbvaló minden hierarchiában magasabban álló személy.
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? A birság indokát valamint abban az ügyben vissza eső-e.11. Meséljen magáról pár mondatban. 2006-ban születtem fiatal vagyok és törékeny tudom, de úgy érzem hogy a városnak szüksége van rám, amit tudok meg teszek a városért, remekeltem első segély adásból, az erőszakot egyáltalán nem kedvelem.Elszoktam járni esténként futni és szeretek horgászni.Ki emelkedően jó nevelést kaptam a szüleimtől ami meg tanitott az alázatra és a tiszteletre másokkal szemben.1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Az autóval be állok úgy hogy minél több fedezéket nyújtson számomra és a kollegáimnak, rádiózok erősitést hivok.Megőrizném a nyugalmam, igyekszem úgy cselekedni hogy ne sérüljön civil és én sem.A rádión értesitek mindenkit a helyzet állásáról, viszonzom a tüzet.2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Első sorban értesitem a kollegákat, biztositom a helyszint, az anyagokat jogszerűen le foglalom, jegyző könyvezem és át nyújtom annak az alosztálynak mely ezzel foglalkozik.Nyugodtan és szakszerűen járnék el hogy senkinek ne essen bántódása az ügy kimenetele alatt.

.png)