Luka Abramidze jelentkezése a TEK-hez.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Fülesss

Újonc
2024. 08. 08.
12
3
LS karakter
Luka Abramidze
tek.png

Jelentkezési formanyomtatvány
OOC Információk
1. Életkorod: 15​
2. Mesélj magadról pár mondatban. Zsoltinak hívnak és egy kisebb tanyában élek. Már régóta játszok Roleplay szervereken, kisebb kihagyásokkal. Sok RP tapasztalattal rendelkezem, de igyekszem mindig a legjobbakat kihozni minden egyes RP szituációból. Középiskolás tanulmányaim során eddig Rendészeti szakot tanulom, melyet el is szeretném végezni. Szabad időmben általában motorozni szoktam, elég sok idő óta, vagy éppen barátokkal megyek ide-oda. Alapvetően egy kedves ember vagyok tulajdonságilag, de én úgy állok az emberhez, ahogy ő áll hozzám.​
3. Miért pont téged válasszunk a Terrorelhárítás csapatába? Sok tapasztalatom van a rendészet terén, voltam NAV-ba, még 24-be akkor Főhadnagyi rendfokozatig értem el, de sajnos a vezetőség akkoriban leadta a frakciót.​
4. Mióta játszol a szerveren? 2024 óta, mikor megnyitott a szerver azután pár nappal kezdtem bele a szerverbe.​
4.1 Játszott perceid száma: 26 159​
4.2 Naponta átlagosan hány órát vagy aktív a szerveren? Hát ez kedvtől függ, de általában 3-4 óra.​
5. Miért szeretnél a TEK-hez csatlakozni?: Azért szeretnék, hisz a szerveren átlagosan mindig rendvédelmi dolgokba voltam benne, és kiszeretném magam próbálni, hogy TEK-esként mit tudok teljesíteni, és hogy tudok alkalmazni ehhez a fajta RP-hez.​
6. Mely rendvédelmi frakció(k)nak voltál tagja? (Mikor, mennyi időt, milyen névvel, milyen indokkal távoztál onnan?) NAV-ba, kb 3 hónapot, Maximilian Cortland néven, és leadták a frakciót a vezetőség azért hagytam ott.​
7. Milyen karaktert alkotnál a TEK tagjaként? Én egy erős, magabiztos, de nagyon "sunyulós" karaktert alkotnák, ki próbálna minden illegális tevékenységet elhárítani.​
8. Csatolj egy képet a névváltásaidról:
9. Csatolj egy képet az adminjaileidről:
10. Csatolj egy képet a banjaidról:
11. Fejtsd ki szerinted mi a TEK feladata, jogköre! A nagyobb terror támadások elhárítása, és az adott maffia/banda szervezetek elkapása (NNI-vel közrejátszva, nekik segítve) és bármi más ami illegális dologgal kapcsolatos dologban ha a rendészeti csapatok (Rendőrség, NAV) esetleg nem tudja megoldani, akkor azt a TEK besegítsen, és esetleg megoldja azt.​
Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Luka Abramidze​
2. Születés helye: Los Santos​
3. Születés ideje: 2000.10.11.​
4. Nem: Férfi / Nő / Egyéb​
5. Családi állapota: Egyedülálló.​
7. Foglalkozása: Rendészet szak.​
Elérhetőségek:
9. Bejelentett lakcíme: Nincs.​
11. Telefonszáma: +38-76-888-9107​
12. E-mail címe: [email protected]
Végzettség
Sorolja fel iskoláit, végzettségeit időrendi sorrendben.
- Los Santos Charles Darwin Elementary School (1.-8.)​
- Los Santos Alan Turing Law enforcement high school​
- ...​
- ...​
Rendelkezik-e más végzettséggel, diplomával, bizonyítvánnyal, képzéssel amit fontosnak tart megemlíteni?
Amennyiben igen, sorolja fel.​
Kérdések
Válaszát minden esetben X-el jelölje.
1. Rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel?
[x] Igen.​
[ ] Nem.​
2. Volt valaha bevonva a vezetői engedélye?
[ ] Igen.​
[x] Nem.​
2.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:​
3. Az elmúlt 1 évben állítottak ki magának bírságot?
(Mint például: gyorshajtás, gondatlan vezetés, tilos jelzésen való áthaladás, stb.)
[ ] Igen.​
[x] Nem.​
4. Volt már az állomány tagja?
[ ] Igen.​
[x] Nem.​
4.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze a leszerelés okát:​
5. Volt valaha letartóztatva, vagy ítélték már el bármilyen vétség miatt?
[ ] Igen.​
[x] Nem.​
5.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:​
6. Állapítottak meg önnél bármilyen fizikai vagy pszichikai betegséget?
[ ] Igen.​
[x] Nem.​
6.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:​
7. Rendelkezik érvényes fegyverengedéllyel?
[ ] Igen.​
[x] Nem.​
8. Beszélt idegennyelv(ek)?
Angol, Német​
9. Használt valaha illegális tudatmódosító- vagy kábítószereket?
[ ] Igen.​
[x] Nem.​
9.1. Amennyiben igen, részletezze mit és mikor fogyasztott.:​
Záradék
A jelentkezés beküldésével kijelentem, hogy a kérelem kitöltése a valóságnak teljes mértékben megfelel, kétes, vagy nem bizonyítható állítást nem tartalmaz, teljes mértékben tisztában vagyok a frakció szabályzatával és átolvastam.​
Kelt.: Los Santos, 2025.07.22.
Luka Abramidze

tek-hr.png

Tisztelt Jelentkező!
A Terrorelhárítási Központ Humánerőforrás Osztálya és Igazgatósága átolvasta kérelmét, és közös megállapodás alapján a Vezetőség a jelentkezését
e l f o g a d t a.
Az elkövetkező 48 órában a HR Igazgatóság egy munkatársa felveszi Önnel a kapcsolatot. További részleteket fog adni Önnek személyes interjú időpontjával kapcsolatban, illetve a további teendőivel (Meghallgatás időpontját a Meghallgatás időpontok résznél látod, hozzászólásban jelezd melyik felel meg). Amennyiben kérdése merülne fel, forduljon a Terrorelhárítási Központ HR Igazgatósága felé.
Meghallgatás előtt tanulmányozza szervezetünk szabályzatát.
Sok sikert kívánunk!
((Személyes megjegyzés: Keress fel egy Leadert/Főtisztet DC-n))

• Kedvelés
Reactions: Fülesss
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.