Luigi Cartel - Rey

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Lajimester88

Újonc
2025. 10. 16.
36
13
LS karakter
Luigi Cartel
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Luigi Cartel
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Rey
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Csáó, a minap irtak rám egy pk amiben voice funoltam amit nem tagadtam. Viszont Rey birálta a tag pk ját igy mikor meghozta a döntést a pk ban való hangozzatkról ezt irta:"Ilyen UCP-vel nem tudom, hogy hogy úsztad meg csak egyetlen súlyos UCP kitiltással, viszont most meg fogod rá kapni a következőt, nem arra van a telefonos voice, hogy funolj. Nem rég járt le a kitiltásod, és már a probléma van veled.
Fogsz kapni 1 hónap kitiltást a szerverről, reméljük ez elegendő idő lesz ahhoz, hogy tudj végre rendesen viselkedni a szerveren. " nos e felöl irom az iménti pk t, mivel én már kaptam volt kitiltást a súlyos UCP miatt ami le is járt. Viszont azóta el telt 25 nap és törekedtem arra hogy ne gyüjtögessem az adminjailem ami sikerült is eddig. Nem tartom helyén valónak azt hogy kitiltást kaptam a szerverről mivel azóta semmi baj nincs velem, nem is értem miért fogalmazott igy Rey.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

Várom a biráló admin válaszát.Szép jó estét/napot/reggelt!

• Kedvelés
Reactions: Lori6
Sziasztok, a panaszt én fogom bírálni. Várom Rey válaszát, illetve a PK-t csatoljátok amiből aztán a kitiltásod született.

Ez lett volna a harmincadik adminjailed, mindezt 40 ezer perc mellett. Ez toronymagas csúnya UCP, és ezeket a büntetéseket 2025 10, illetve 11. hótól kezdted el gyűjtögetni, egészen a kitiltásodik.
Ha kapsz egy bant, az UCPdre való tekintettel, akkor az nem azt jelenti, hogy ismételten további 20-25 adminjailt össze kell szedj, hogy újra kitiltást kapj. Úgy gondolom, hogy amit kaptál kitiltás, nem volt elég ahhoz, hogy tanulj belőle, ezért kaptál most még egyet.

Még ha egy kisebb probléma lett volna veled, azt mondom , hogy oké, viszont a szabályzatban is fel van tüntetve, hogy normálisan kell használni, ellenkező esetben súlyos következményei lehetnek,
IC a voice chatet kulturáltan, az RP szituációnak megfelelően kell használni!
Ezzel való funolás súlyos szankciót vonhat maga után!
Ezzel a húzásoddal úgy gondolom, hogy egyáltalán nem tudod komolyan venni a szervert, ezért döntöttem amellett, hogy kitiltalak, és végre, egy nagyobb volumenű kitiltás változást hoz abba, hogy-hogyan is játszol a szerveren, ha vissza térsz.
panaszkönyv.

Utoljára szerkesztve:
  • Kedvelés
Reactions: Miruus1
Még mindig nem tartom korrektnek mivel azóta se volt adminjailem mióta bannt kaptam. És annyit ismételtem voical mikor ütöttem Gustavot, ez klippen is látszik.

Sziasztok, megérkeztem a bírálattal.

Őszintén szólva, az UCP teljesítményed elég beszédes. Sok példát láttam már, de nálad egyértelműen látszik, hogy nem veszed komolyan a szerver szabályait. Összesen 29 jail szerepel a neved mellett, amelyek nagy része szabálysértésből adódik.
Alap esetben ezt a szankciót túlzónak tartanám, viszont ilyen előzmények mellett teljes mértékben indokoltnak gondolom. Ha valaki ennyire következetesen figyelmen kívül hagyja a szabályokat, annak el kell gondolkodnia azon, hogy valóban egy RP szerveren szeretne-e játszani.

Az is jól látszik, hogy egy korábbi kitiltás sem hozott érdemi változást. Bízom benne, hogy ez az 1 hónap elegendő lesz arra, hogy átgondold a hozzáállásodat, és átnézd a szabályzatot.

A panaszod jogtalan.

• Kedvelés
Reactions: rey
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.