Luigi Cartel-Márk (fönök)

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Lajimester88

Újonc
2025. 10. 16.
22
8
LS karakter
Elina Cartel
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Luigi Cartel
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Márk
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Bele mentem egy mercisbe mert laggoltam, vagy ő laggolt, Márk pont speptatelt vagy mi és odajött és mondta hogy kövi ilyennél szankciót fogok kapni, de a csávóba akibe bele mentem még OOC le is irta hogy én laggoltam és akkor ahogy ez igy lezárult IC irtam egy 'xd' mert azelőtt a mercis csávó ütközött egy G mercissel és az animba esett, arra irtam egy xd azt elmentem, rá 10-15 percre odagetel magához a Márk és igy szól hogy, szankcionálni fog azért mert bele mentem a mercisbe és hogy xd irtam, betett jailbe és oda irja a faszi hogy OOC stilus, első felszólittásra is megértettem hogy szankciónálni fog de ez rá 10 percre az eset után ugyis betesz
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

Valamit kezdjetek az ilyenekkel és hanyagoljuk azt hogy kapok egy figyut azt rá 10 percre mégis szankcionálnak.

Helló, első sorban a Derby részre szeretnék kitérni. Azért nem szanckionáltalak az elején, mivel nem volt bizonyítékom arról, hogy mi történt, és azért mentem oda, hogy letisztázzuk, hogy nem fog ilyen többé előfordulni. Ahogy a logban is láthatód az elütött személy többször is kitért arra, hogy nem ez az első alkalom ilyen történt veled. Útólag egy videót is kaptam az esetről, amelyen szemmel láthatóan direkt történt az ütközés, semmi féle szinkron hiba, vagy lag befolyása nélkül. A videót neked is elküldtem a Szanckio kiosztása előtt, és szívesen elküldöm a bíráló adminnak is.
Másodsorban az OOC stílusod abba merül ki, hogy az ügyintézés után semmilyen IC szituáció nem követelte meg az xd-zést, mert már senki sem tartózkodott a helyszínen amit a videóból is tisztán lehet látni, szóval ezzel konkrétan kiröhögöd azt, hogy én önszántamból elengedlek bizonyíték hiányában, és ezt méghozzá nem is OOC hanem IC teszed.
Ugyanakkor amint látható a panasztevő már a panaszkönyvet is stílussal írja meg, mivel ,"faszi" ként nevez meg, szerintem ez tiszteletlenség velem szemben.
Köszönöm szépen, hogy elolvastátok, várom a bíráló admin válaszát.

• Kedvelés
Reactions: whosRafii
Sziasztok, a panaszt én fogom bírálni. Átolvasom és érkezem a bírálattal.

Sziasztok megérkeztem a bírálattal.

A videón amit elküldött neked az admin, tisztán kivehető, hogy szándékosan húztad rá a az autót a másik kocsira. Nem is értem mi volt az elképzelés. Az ooc stílus része nem olyan durva, de ezt a szankció mértéke is tükrözi.

A panaszod jogtalan az admin nem hibázott.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.