Luigi Cartel - Kiot Rika [Hobuka]

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Lajimester88

Újonc
2025. 10. 16.
36
13
LS karakter
Luigi Cartel
dawn.png

Panasztevő InGame neve:

Luigi Cartel
Panaszra tett személy InGame neve:
Kiot Rika
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Bevittek a honvédek előálittásra majd "Kiot Rika" elkezdte pofánlőni az illegál tárgyak npc leadóját
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
Nem tartom ezt reálisnak. Szép estét.

• Haha
Reactions: Fronyesz
Sziasztok a panaszt én fogom bírálni, várom Kiot Rika válaszát 24 órán belül!

3.) A panaszhoz kizárólag a bíráló szerver adminisztrátor, panasz tevő, vádlott írhat hozzá! #Hoobu
Szia, Kiot Rika nevében irok mivel ő nincsen gépkozelbe. Crosshair-t tesztelt nem érti mi a probléma ezzel. Szerinte ez nem volt senkinek a jatekara hatassal. Nem tudja ezzel mi a baj, szerinte ez nem rád tartozott meg nem kapcsolodott a dolgokhoz.

Utoljára szerkesztve:
  • Haha
Reactions: Keksz#1
csao kiot Rika vagyok. Overdoset effect, célkereszt nagyobodást néztem meg hogy a fejhez tudjam hasonlitani mennyire nagy/kicsi a célkereszt. Tudom hogy nem akkor nem ott kellet volna. Dehát adminra vártunk szóval gondoltam gyors le tesztelem.(Admin szólt hogy kérsz egy kis szünetet ha jól emlékszem szóval nem értem mi a problémád?)

tudtam hogy irtal reportot. Szamitottam hogy jonni fog admin.
Egyebkent meg miert nem szoltal adminak? ő jelent volt.

Mivel kértem tolle egy kis idot mivel surgosen elkellet mennem, vissza jottem es jailbe voltam mar, es csak akkor szoltam mikor már vissza voltam jőve de te akkor nem voltál fent igy irtam egy PK t aztán akkorra már fent voltál és igy mondta az admin hogy már mindegy mert pk van irva.

aha vágom. Mind1 azért mond már el hogy ezzel a tettemel mi roszat csináltam ami miatt neked enyire fontos volt a pk?

- Sziasztok megérkeztem a bírálattal!
- Véleményem szerint se kéne ilyet csinálni semmilyen esetben se, főleg nem egy RP közben.
- Kiot Rika játékost 90 perc NonRP jailben részesítem, a panaszod JOGOS!

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.