Luigi Cartel-Hugo Lorenzo [dmnk]

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Lajimester88

Újonc
2025. 10. 16.
27
10
LS karakter
Luigi Cartel
dawn.png

Panasztevő InGame neve:

Luigi Cartel
Panaszra tett személy InGame neve:
Hugo Lorenzo
Panasz oka, leírása, kifejtése:
IC hirdettem egy 600 milliós autót erre rá ő rámirt egy 90 milliós autóval hogy én cseréljek vele, irtam hogy ne szórakozzunk és hogy dugja fel a kocsiát, errefel elhivtak déli mögé, mi elmentünk aztán kezdtek beefelni hogy szar a kocsim meg ezek a dumák..., és elkezdték köpködni az autót majd "Hugo Lorenzo" le rpzte hogy felkészül az ütésekre és megprobállal leirta hogy megprobál megütni annyira hogy földre essek de ez nem sikerült neki de ennek ellenére ugyan ugy belém ütögetett.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
Szép napot.

• Haha
Reactions: Gerii23
Alapjáraton nem értem hogy egy szimpla verekedés folytán miért vesztek elő viperát meg TEC 9 ??!!

Szia az ügy véget ért, PG_jailt kaptam szerintem felesleges ezt húzni visszamenőleg, szerintem egy szimpla verekedés volt, nem értem hova fújod fel, te meg szerintem meg is úsztad ezt, mert a rendőrök elvihettek volna vagy bánom is én mi történt veled, IC ügy volt! Szia

Sziasztok! Ha a fél már kapott ott 1x szankciót egy adminisztrátor által akkor nincs miért PK-t nyitni. Ott kellett volna a problémákat felhozni az ügyet intéző adminnal. Mint említve volt a játékos szankcióban részesült így zárom a topicot, megbeszéltnek veszem.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.