Lucy Reyes -> Csuhy

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

aTarajos

Újonc
2025. 10. 10.
22
32
LS karakter
Lucy Reyes
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Lucy Reyes
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Csuhy
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Nem megfelelő bírálat.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
202433 Report, https://streamable.com/s10s7x
Megjegyzés:

Szerintem továbbra se elfogadott az, hogy a személy direkt magát veszélybe sodorja azzal, hogy a rablás amit a társaival követtek el(?) rá egy kettő perc múlva egy letkzódott Honvédhez odamegy majd kiszáll egy ember és lelövi őt a kocsiból. Ez számomra teljes mértékbe kimeríti a NonRP fogalmát, mivel nem volt értelme kockáztatni se saját maga se a társai életét is azzal, hogy ők odamennek egy mozgásképtelen járműhöz majd kilőnek belőle egy embert ráadásul indokolatlanul.

Szia.

Ahogy reportban is leírtam számodra, az illegális frakció tagjai éppen rablás után voltak, korábban lelőttétek a társaikat, így ic a bosszú is vezérelte őket. Egyedül voltál egy lerobbant kocsiban, így esélyed sem volt a menekülésre, a társaid tőled nagyon messze voltak, így esélytelen volt, hogy segítsenek számodra.

Az illegális frakció számára, akik éppen lehet, hogy készülnek folytatni a rablást az a legfontosabb, hogy minél több rendvédelmi személyt likvidáljanak így könnyítve a saját helyzetüket.

Véleményem alapján, hogy akció közben likvidáltak egy védtelen rendőrt, nem követtek el szabálysértést.

További hozzáfűznivalóm nincs. Várom a bíráló admin válaszát.

Szerintem továbbra is az elsődleges céluk az elemenekülés lenne és nem pedig a felesleges plusz rendvédelmisek levadászása, akkor amikor már az egész rablócsapatot lelőtték. Szóval én még továbbra is kitartok a NonRP indoka miatt, mivel PDHUNT ot követtek el.

• Kedvelés
Reactions: ijuesa és Pierdone
Meg is jöttem a bírálattal véleményem szerint sem reális hogy egy mozgásképtelenné tett járművű rendvédelmisért aki sérült külön visszamegy 3 illegálos csak azért hogy likvidálja akkor abban a helyzetben teljesen indokolatlan volt hiszen nem jelentett fenyegetést.
A panasz jogos Csuhy-t szóbeli megrovásban részesítettem.

Utoljára szerkesztve:
  • Kedvelés
Reactions: Csuhy
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.