Jelentkezési formanyomtatvány
1. Discord neved: mxt32. Hogyan szólíthatunk? Máté3. Hány éves vagy? 174. Játtszott perceid száma? 6055. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? igen7. Mesélj magadról pár mondatban. 17 éves vagyok, gimnazista. Lassaan érettségizek, viszonylag barátságos vagyok8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Pozitiv: Koncentrált, türelmes, logikus Negativ: néha túljátszok dolgokat, makacs, tudok néha önző lenniÁltalános adatok
1. Teljes neve: Lucy Petrov2. Születési helye, ideje: Los Santos, 1995/08/253. Legmagasabb iskolai végzettsége: Egyetemi diploma4. Büntetett előéletű? nem5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? normálisabb, jól fizető pozícióba6. Szolgált már fegyveres szervnél? nem7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Mielőtt félreállítanám, rádión elmondom a járőrszámot, nevemet, helyzetemet és hogy félre állítok egy gynús vagy szabálysértést elkövető gépjárművet ezek után felszólítom a járművet, hogy álljon félre és allítsa le a motort, majd a kulcsot helyezze a tetőre, ha ez megtörtént, óvatosan megközelítem a járművet, majd elkérem az irtait a gépjármű vezetőjének. Majd leellenőrzöm az iratait, megnézem, hogy a szükséges felszerelés(eüdoboz) megtalálhatóak e az autóban, ha mindent rendben találok akkor elengedem, szabálysértés esetén vagy a felszerelés hiánya miatt a megfelelő szankcióban részesítem, ezek után rádióban közlöm, hogy minden rendben lés folytatom a járőrszolgálatot.8. Mi maga a rendőrség? Fendfentartó szerv, melynek feladata a bűnözés megállítása.9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?Feljebb levő nekem és a közvetlen felettesemnek is adhat parancsot, illetve a feljebb való parancsa nagyobb értekrendű mint a feletessemé.
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Ha olyan múltja van ami emelheti a bírság összegét akkor emelem, amennyiben nem fontos a múlt akkor tartom a szabáysértés alapján a bírság összegét.11. Meséljen magáról pár mondatban. Egytisztességes, segítőkész ember vagyok. Mindig is csodáltam a rendőrök munkáját, Apukám is az volt, egyke vagyok, anyukám sajnos meghalt. Szeretek segíteni az embereken, mindig törekszek rá. Nagyon szeretek dolgozni, motivált is vagyok, barátságos vagyok, emiatt sosem akadtak gondok embertársaimmal.Edzett vagyok, lassan 6 hónapja edzek. Szeretem a kihívásokat. Sok embernek segítettem már, legyen az önkéntes előre elvállalt segítség nyújtás vagy spontán jött.1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Szólok a társamnak, hogy rádión szóljon a többi egységnek, hogy tüzet nyítottak ránk, vagy ha nem én vezetek akkor pedig én rádiózok, tüzparancsot kérek amennyiben megkaptam, a civilek életét nem kockáztatva egy megflelő helyen, tüzet nyítok a célosra.2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Kérdőre vonom, hogy ezek mit kresenek ott, illetve előállítom az őrse, majd kihallgatom, erről jelentést készitek, majd letartóztatom, drogkészítés alapos gyanúja miatt.
Utoljára szerkesztve: