- 2025. 05. 10.
- 28
- 43
- LS karakter
- Lucie Lemoine
- LV Karakter
- Tariq Nelson
Panasztevő InGame neve:
► Lucie Lemoine ◄
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
► tamas ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Az este folyamán néhányan ATM-et vágtunk, amikor megjelent egy fehér Audi RS6 típusú jármű, amelyet Drake Reyes vezetett. Már az érkezésekor jól látható volt, hogy kevlárban, nagy kaliberű fegyverrel állok a kaszinó előtt (erről lentebb képet is csatolok). Miután ezt látta, tett egy kört az utcában, majd visszatért, és megállt az út túloldalán. Ekkor elindultam felé, fegyvert szegezve rá, mire Ő kiszállt az autóból, és azonnal befutott a kaszinóval szemben lévő frakció interiorba. Véleményem szerint ez egyértelműen PG, amit a korábbi panaszkönyvek átolvasása alapján is így értékelek.
Ezután jelentettem az esetet, és tamas érkezett a helyszínre. Felvázoltam neki a fentieket, elküldtem a bizonyítékokat is. A végén azonban azt mondta, hogy „az egyik jobbra, a másik balra”, amit ebben a helyzetben nem tartok igazságos döntésnek. Úgy gondolom, hogy ez az admin részéről egyoldalú, Drake Reyes felé részrehajló intézkedés volt. ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► Kép az érkezéséről: Kép a reportról: Videó az esetről: Log az adminügyről: https://pastebin.com/kQTc1xxT
◄
Megjegyzés:
► Kérném az eset újbóli átvizsgálását és méltányos elbírálását. ◄
.png)
.png)