Lucie Lemoine -> tamas

• Thread starter Thread starter Milkee
  • Start date Start date
  • Válaszok 3
  • Látta 121
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Milkee

Újonc
2025. 05. 10.
28
43
LS karakter
Lucie Lemoine
LV Karakter
Tariq Nelson
dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

Lucie Lemoine
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
tamas
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Az este folyamán néhányan ATM-et vágtunk, amikor megjelent egy fehér Audi RS6 típusú jármű, amelyet Drake Reyes vezetett. Már az érkezésekor jól látható volt, hogy kevlárban, nagy kaliberű fegyverrel állok a kaszinó előtt (erről lentebb képet is csatolok). Miután ezt látta, tett egy kört az utcában, majd visszatért, és megállt az út túloldalán. Ekkor elindultam felé, fegyvert szegezve rá, mire Ő kiszállt az autóból, és azonnal befutott a kaszinóval szemben lévő frakció interiorba. Véleményem szerint ez egyértelműen PG, amit a korábbi panaszkönyvek átolvasása alapján is így értékelek.

Ezután jelentettem az esetet, és tamas érkezett a helyszínre. Felvázoltam neki a fentieket, elküldtem a bizonyítékokat is. A végén azonban azt mondta, hogy „az egyik jobbra, a másik balra”, amit ebben a helyzetben nem tartok igazságos döntésnek. Úgy gondolom, hogy ez az admin részéről egyoldalú, Drake Reyes felé részrehajló intézkedés volt.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Kép az érkezéséről: Kép a reportról: Videó az esetről: Log az adminügyről: https://pastebin.com/kQTc1xxT

Megjegyzés:

Kérném az eset újbóli átvizsgálását és méltányos elbírálását.

• Kedvelés
Reactions: TrueGyuri
Szia! Minden ügy alatt pártatlan vagyok, ahogyan azt itt is tettem. Egy ilyen esetben én is az intire fókuszálnék. Senkinek nincs szeme hátul, hogy lássa mi történik a háta mögött. Te pont úgy tartottad, hogy azt a srác nem biztos hogy látta volna. Ha odaszaladsz, vagy egy figyelmeztető lövést adsz le (már egy meglévő lövöldözés kellős közepén) akkor - mint azt az adminügy alatt is említettem - biztos hogy nem fog tovább szaladni Drake, hanem megáll. Több hozzáfűzni valóm nincs az ügy kapcsán, várom a bírálatot.

Értem én hogy talán a intire fókuszált viszont amint a videón is látszik oda hajt az interior elé kocsival megáll, vár egy kicsit kiszáll és beszalad.
Logot átolvasva látom hogy kértél az ő szemszögéből videót, nem tudott mutatni akkor nem értem miért engedted el a két félt csak úgy.
Ha valaki állít valamit és nem tudja alátámasztani a szavait akkor azt nem kell figyelembe venni.

@tamas Keress fel discordon a mai nap folyamán és legyen a PG jail utólag pótolva!

• Haha
Reactions: huey
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.