Lucie Henry - Rey

• Thread starter Thread starter Milkee
  • Start date Start date
  • Válaszok 6
  • Látta 238
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Milkee

Újonc
2025. 05. 10.
28
43
LS karakter
Lucie Lemoine
LV Karakter
Tariq Nelson
dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

Lucie Henry
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Rey
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Álláspontom szerint egy adminisztrátornak minden körülmények között kötelessége a szerepjáték alapelveit és a valósághűség követelményét képviselni.

Az alábbi videófelvételen egyértelműen látható, hogy az adminisztrátor ezzel szemben eljárva, a realitás elvárásait figyelmen kívül hagyva egy közel 90 fokos dőlésszögű dombon felvezetett engem, miközben bilincsben voltam. Fontosnak tartom hangsúlyozni, hogy még az is megkérdőjelezné a valósághűség követelményét, ha egy személy saját erejéből próbálná megmászni egy ilyen meredek emelkedőt; azonban az, hogy egy másik karakter engem ebben az állapotomban felvezetett, véleményem szerint egyértelműen túlmutat a szerepjáték keretein, és sérti a szerver által képviselt elveket.

Ezért kérem a fentiek alapos mérlegelését és szükség esetén a megfelelő intézkedések megtételét.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

A realítását teljesen elviszíti így a játék... Abszólut irreálisnak tartom ezt a jelenséget.

nem értem egy 2004-es játéktól milyen realitást vársz, 21 éves játékról van szó.
Script engedte, hogy felvigyelek rajta, ezért megtettem, ennél többet nem tudok hozzáfűzni.

nem értem egy 2004-es játéktól milyen realitást vársz, 21 éves játékról van szó.
Script engedte, hogy felvigyelek rajta, ezért megtettem, ennél többet nem tudok hozzáfűzni.
Szerintem attól eltekintve hogy milyen évjáratú a játék és hogy mit enged a script és mit nem, attól függetlenül mi a legtöbbet kihozhatnánk a játékból, mivel az RP-nek az a lényege tudtommal, hogy minél reálisabb legyen a játék menete. Simán lehetett volna tenni egy kerülőt, vagy esetleg lehívni valakit aki felvesz titeket autóval. Illetve ha megnézzük egyenesen te sem tudtál felmenni a karakterrel, csak oldalazva :D

• Kedvelés
Reactions: Milkee

Szeretném ha a panasz is ilyen elv szerint lenne bírálva. Várom a bíráló admin válaszát!

realitas.png

• Kedvelés
Reactions: wasabi
Szia, a sciprt azt is engedi hogy törött lábbal gugolva menjen az ember, az is 2 hét, nincs miről beszélni ez nem így működik te is jól tudod.

Utoljára szerkesztve:
Arról nem is beszélve, hogy egy másik panaszkönyvben a realításra támaszkodsz, itt amikor ellened hozzák fel a realítást akkor már nem is releváns? Érdekesnek tartom ezt az érvet is!

• Kedvelés
Reactions: wasabi
maga a helyzet lényegében érdekes, hisz a játékban vannak erre vonatkozó korlátok, tehát hasonló sík felületek vannak ahol már nem tudsz felfutni, ez még olyan ahol igen. Tekintve, hogy nem egy mai játék, nincs túl jó grafika, csak a jelenlegi lebutított, így ez nem adja át, hogy valójában mennyire sík domborzat ez, de annyira nem lehet sík, hogy ne lehessen feljönni rajta, mivel maga a játék engedi, ezzel ellentétben vannak olyan helyek ahol viszont már nem.
Lényegében nem tudunk mindent megtiltani, ahogy ezt sem, ha ennek a panasznak helyt adok, akkor ezzel egyetemlegesen az összes ilyen manővert megkellene tiltani, ami egyéb félreértéseket szülne.
Maradjunk annyiban, hogy a jövőben nem lesz olyan, hogy bárki, bilincsben felfut egy ilyen domborzaton valakivel, és Rey-el megtörténik az elbeszélgetés.
Azonban válaszolnék még TrueGyuri állítására (akinek mellesleg nem kellett volna írnia, hisz semmilyen formában nem érintett az ügyben a fórum szabályzata szerint): a gugolás törött lábbal teljesen más, hisz a játék törött lábbal megtiltja a futást, ergó nem tudsz futni, ha akarsz sem, de ha legugolsz, akkor nem vonatkozik rá korlátozás, mivel ott nem lehet korlátozni, mivel van egy határa a játéknak. Ha viszont valami tiltott script szerint, de egy kiskapu lehetővé teszi ugyanazt, és azzal előnyt szerzünk, az kimeríti a bugkihasználás fogalmát tökéletesen. A törött lábbal való gugolás nem NonRP továbbra se, nem az van boncolgatva benne, hogy érdekes maga a manőver RP szempontból, mint ahogyan ez a fal felmászás téma, hanem maga az a történés, hogy álló helyzetbe nem tudsz futni törött lábbal, de gugolva jóformán igen.

összegezve a jövőben nem lesz rendszer csinálva ebből a falon felcipelésből, és Rey-el beszélgetek róla.
a jövőre való tekintettel meg az ilyeneket, hogy haverok hozzáírkálnak a panaszhoz hanyagoljuk, mivel fórum szabályzata tiltja.

zárom

• Kedvelés
Reactions: rey
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.