Luciano Slava jelentkezése.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

pablodiq

Újonc
2025. 06. 23.
1
0
LS karakter
Luciano Slava
LV Karakter
-
DAWNCITY-2.png

Jelentkezési formanyomtatvány
OOC Információk
1. Discord neved: battyus69​
2. Hogyan szólíthatunk? Tiba​
3. Hány éves vagy? 17​
4. Játtszott perceid száma? 60p​
5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Voltam több szerveren,FallenMTA,StrongMTA,DailyLife ilyen 60-100 playeres szervereken.​
6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP)) Nincs AJ,se kick.se bannom. Valamiért nemtudom csatolni az imgur képet,ha lesz rá időd/időtök megmutatom discordon az UCP-m.​
7. Mesélj magadról pár mondatban. Na helou Tiba a nevem,becenév de ezt használom mindenhol.17 éves vagyok,nem számolom de ilyen 3-4 éve RP-zek.Megfordultam több szerveren,FlyMta,SeeMTA kisebb nagyobb gazdagrp szervereken is.Sok helyen voltam leader akár,sima kadét is,vágom kenem az RP szabályzatot,mire nem sokkolunk stb.​
8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Jófej vagyok,megértő,tisztelettudó/ Sok minden feltud idegesíteni,néha türelmetlen vagyok,magas az egóm.​
Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Luciano Slava​
2. Születési helye, ideje: Los Santos / 1990 Medical Center​
3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Egyetem​
4. Büntetett előéletű? Nem​
5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Nemtudom,magasabb pocizióba mint a kadét.​
6. Szolgált már fegyveres szervnél? Ahonnan jöttem ott igen.​
7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Üdvözlés/A hatóság embere köszön, bemutatkozik, megadja: A nevét,rendfokozatát,szerv nevét ahol van. A járművezető igazoltatása / Elkérem a: személyi igazolvány vagy jogosítvány,forgalmi engedély. Központi nyilvántartás lekérdezése: Az ellenőrző szerv jogosult lekérdezni a jármű és a vezető adatait az MDC-ből. Intézkedés (ha szükséges): figyelmeztetés,helyszíni bírság,járművezetéstől eltiltás,jármű ideiglenes elvétele
8. Mi maga a rendőrség? A rendőrség egy közjogi alapon működő állami szerv, amely: állami kényszer alkalmazására jogosult, ha szükséges,alapvető jogokat is korlátozhat (pl. szabadsághoz való jogot), de kizárólag törvényes keretek között,jogszabályi alapon jár el. (Úgy kéne)​
9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?
Felettes: aki közvetlen irányítási, ellenőrzési vagy parancsadási jogkörrel rendelkezik egy adott beosztott fölött/Felettes (vagy feljebbvaló):A feljebbvaló (vagy más néven tágabban: felettes) egy magasabb szintű vezető, aki nagyobb hatáskörrel és felelősséggel rendelkezik, de napi operatív kapcsolat nem mindig van.
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? A körülmények súlya,az elkövető hozzáállása, együttműködése,elkövetett szabályszegés típusa​
11. Meséljen magáról pár mondatban. Luciano Slava San Franciscóban született 1990-ben, egy olasz–mexikói származású munkáscsalád gyermekeként. Apja kikötői rakodómunkás volt, anyja pedig kórházi adminisztrátor. Már fiatalon megtapasztalta, milyen érzés az igazságtalanság és az utcai erőszak árnyékában élni – és ez hajtotta afelé, hogy rendőr legyen.Luciano a San Francisco-i Rendőrakadémián végzett 2017-ben, majd járőrként kezdett dolgozni a város Mission negyedében. Már az első éveiben is:eltökélten harcolt a drogbandák ellen,következetesen, de emberségesen intézkedett,gyorsan kitűnt kiváló helyzetfelismerésével.​
Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Riasztom a központot,frissitem az egységem helyzetét,megváltoztatom a követési távot,megprobálok gondoskodni a civil forgalomról,kérek légitámogatást ha van elérhető egység.​
2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Biztonságos intézkedés, csomagtér átvizsgálása,anyagok dokumentálása, lefoglalása,gyanú rögzítése, személy előállítása, Jegyzőkönyvezés, szakértő bevonása,az ügy átadása a bűnügyi nyomozóknak​

Tisztelt Jelentkező!
Tájékoztatjuk, hogy a Dawn City Rendőrséghez benyújtott jelentkezési formanyomtatványát vezetőségünk alaposan átvizsgálta és feldolgozta. A benyújtott dokumentumok és az elbírálási folyamat eredményeként a vezérkar együttes döntése alapján a jelentkezését
ELUTASÍTOTTA
((Megjegyzés: Kevés a játszott perceid száma. ))
Tisztelettel:
Lina Oakwood r.Alezredes

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.