Luciano Graziano - Planton Papadidis, Kyrian Myridakis [Csuhy ]

• Thread starter Thread starter Luci
  • Start date Start date
  • Válaszok 9
  • Látta 221
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Luci

Kritikus
2025. 08. 15.
164
162
LS karakter
Luciano Graziano
dawngreen.webp

Panasztevő InGame neve:

Luciano Graziano
Panaszra tett személy InGame neve:
Planton Papadidis, Kyrian Myridakis
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Fun. Amint látható a videóba, hogy mindketten gondolom tek-esek, mert a másik aki futott, az is kitudta nyitni a tek hq kapuját. Mert először azt hittük, hogy civil aki után fut, azért álltuk el kocsival az útját.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
Fent leírtak.

• Kedvelés
Reactions: fodilo
Sziasztok, a panaszt én fogom bírálni.
24 órán belül várom az érintett személyek válaszát. Illetve, a videón látható események előzménye is érdekelne, hogy miből is alakult ez ki a két TEK-es személy között.

Szia Csuhy! Mint a klippen is látszódik kivehetően azt írták ic nekem hogy jöjjön azaz ic kommunikációt folytat velünk. Így ők is a FUN részesei innentől.
Előzmény Kyrian Miridakis afkolt és visszaakartam hozni afkból mert mondani akartam neki valamit.

Utoljára szerkesztve:
Kifejtettem, hogy azt hittem CIVIL után mész, akit kergetsz, nem tudtam, hogy TEK-es. Akkor vettük észre, amikor kinyitotta a HQ-t, de ha tudsz olvasni, leírtam a PK-nál ezt is. :) Illetve, megtennéd, hogy nem kb szavanként írsz választ, mert állandóan jön az értesítés, köszi.

Szia Csuhy! Mint a klippen is látszódik kivehetően azt írták ic nekem hogy jöjjön azaz ic kommunikációt folytat velünk. Így ők is a FUN részesei innentől.
Előzmény Kyrian Miridakis afkolt és visszaakartam hozni afkból mert mondani akartam neki valamit.
Afkolva fut valaki, és a társa meg sokkolgatja? Az érdekes. Ha látjuk, hogy TEK-es aki futkorászik, akkor nem akarunk segíteni a TEK-nek. De nem tudom mi fun abba, hogy egy TEK-esnek IC segítünk elkapni, akit kerget. :) De akkor ismételten leírom, amíg nem nyitottál HQ-n kaput, NEM tudtuk, hogy TEK-es vagy, ezért ne haragudj meg.

Sziasztok megérkezett a bírálat.
A panasz jogos, a videón látható tevékenység az nem csupán egy AFK-ból való "visszahozás" volt, hiszen kergettétek egymást és többször lőttél is rá.
Planton Papadidis : Mivel elismerted a panasz alatt, hogy ismerted a személyt és tisztában voltál vele, hogy TEK-es, ezért teis szabálysértés követtél el.

Kyrian Myridakis : Ha te nem is tudtad előre, hogy mi a célzata ezzel az egésszel, hogy kerget téged akkor is meg kellett volna állnod és igazolnod magad, hogy te TEK-es vagy és nem követtél el semmit, de mivel csak szaladtál tovább és bementél a HQ-ra, ezért szabálysértést követtél el.

Luciano Graziano : Aki teljes mértékben megpróbált segíteni egy látszólag civil elfogásában a TEK-esnek, ezzel nem követett el szabálysértést.

A szankciót osztom a szerveren !

• Kedvelés
Reactions: Luci
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.