Luciano Graziano - Kevin

• Thread starter Thread starter Luci
  • Start date Start date
  • Válaszok 5
  • Látta 219
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Luci

Kritikus
2025. 08. 15.
164
162
LS karakter
Luciano Graziano
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Luciano Graziano
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Kevin
Panasz oka, leírása, kifejtése:

Az eset során a saját frakciótársam járművét „törtem fel”. Fontosnak tartom kiemelni, hogy a jármű tulajdonosa tudott a szituációról, és részéről ez semmilyen problémát nem jelentett – a járművet egyébként is bármikor kinyitja számomra, ha szükséges. A helyzet során megpróbáltam a járművet kinyitni, ami sikeres volt, majd az úttestről a járdára álltam vele, és kiszálltam.

Az esetet követően egy számomra ismeretlen személy reportot írt, NonRP-re hivatkozva. Nem értem, hogy amennyiben a jármű tulajdonosát nem zavarta a történtek, és nem érezte magát sértett félnek, akkor harmadik fél milyen alapon kezdeményezett emiatt eljárást.

Tudomásom szerint a szabályzat nem tiltja kifejezetten, hogy frakción belül – a tulajdonos beleegyezésével – ilyen cselekmény történjen. Amennyiben tévedek, kérem a pontos szabálypont megjelölését.

Külön szeretném jelezni, hogy a jármű tulajdonosa nem kívánt szankciót kérni az ügyben, ennek ellenére szankcionálásra kerültem.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://armin.kim/seepaste/MSwx
Megjegyzés:

-

Szép estét!

1. A szankció mértékéről és annak kiszabásáról nem a játékos dönt, hanem az adminisztrátor.

2. NonRP → FGH helyen (a déli szerelőtelepen) nem fogod feltörni a haverod autóját /megpróbál paranccsal csak azért, hogy arrébb húzd.

3. Az ügy során említetted, hogy a barátod akár ki is nyitotta volna az autót. Egyszerűen meg kellett volna kérned IC, hogy nyissa ki, hogy elállj a járművel az út közepéről. Ehelyett inkább feltörted azért, hogy arrébb húzd.

Nincs több hozzáfűznivalóm, várom a bírálatot.
wcMDVzG.png

Utoljára szerkesztve:
Úgy gondolom, hogy a szerveren, frakción belül olyan életszínvonalon játszunk IC, ahol egy ablak betörése senkinek sem jelentene komoly anyagi problémát. Emiatt továbbra sem tartom korrektnek az eljárásodat, különösen úgy, hogy egy harmadik féltől érkezett report alapján történt a szankcionálás, miközben az érintett felet nem is zavarta az ablak betörése.

Az autót nem használtam semmilyen más célra, mindössze felálltam vele a járdára, ami a logok alapján is egyértelműen látszik: körülbelül 30 másodpercig ültem a járműben, ahogy azt te is írtad. Tehát gyakorlatilag egy frakciótársam autójával álltam odébb pár métert, ami nálad már NonRP-nek minősült. Ezt továbbra is túlzónak érzem.

És mint köztudott, még a régebbi időkből rám eddig is rám voltál állva, de most már ez átfordult az egész frakciómra is, ezért ahogy alkalom adta, te egyből ugrottál és minden kis dologra szankciót itéltél meg, mert te sose figyelmeztetsz senkit soha - ami számomra kicsit fura, mert nem hiszem el mindenkit egyből szankcionálsz.

• Kedvelés
Reactions: Enrico és @freeze
Attól, hogy a frakciótársad, ugyanúgy NonRP-t követtél el, de ezt majd a bíráló admin eldönti.
(Nem reális, hogy azért betöröd a barátod/kollégád ablakát FGH helyen, hogy arrébb húzd a kocsit, amikor simán megkérhetnéd, hogy nyissa ki mivel melletted állt egy méterre.)

Nem mondtam olyat, hogy sose figyelmeztetek senkit, megint próbálsz mindent kiforgatni.

Nem pikkelek senkire és semmire. Köztudott az, hogy Supreme a szerver tulajdonosa, Csabbaur pedig a szerver fejlesztője nem az köztudott, hogy én rátok vagyok szállva – ezt már rágalmazásnak tartom. (nem vagyok rátok szállva)

Utoljára szerkesztve:
Sziasztok! A panaszt én fogom bírálni.

• Kedvelés
Reactions: Kevin
Megérkeztem a bírálattal.

A barátod ki is nyithatta volna az autót, és akkor nem kellett volna leRP-zni az autó ellopását, melyet a Kevin is kifejtett.
Másrészt, a szerver legforgalmasabb helyén nem tartom reálisnak, hogy ellopsz egy autót.

Az admin nem hibázott, a panasz jogtalan.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.