Luciano Graziano - James Johnson [Kevin]

• Thread starter Thread starter Luci
  • Start date Start date
  • Válaszok 2
  • Látta 243
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Luci

Kritikus
2025. 08. 15.
164
162
LS karakter
Luciano Graziano
dawn.png

Panasztevő InGame neve:

Luciano Graziano
Panaszra tett személy InGame neve:
James Johnson
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Rp tagadás 2x is. Sztori, elütött az úton, majd ebből ki alakult 1 kisebb vita megütöttem do-ba kérdeztem, hogy reakció elsőre semmi válasz, megkérdeztem még1x, arra se kaptam semmi választ. Admint hívtam, de sajnos már lelépett - ezért írtam a PK-t
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
Ennyi.

Sziasztok a panaszkönyvet én fogom bírálni, várom a másik fél válaszát 24 órán belül.

Utoljára szerkesztve:
  • Kedvelés
Reactions: Hoobu
Szép napot! Mivel nem érkezett válasz, megérkeztem a bírálattal.

Átnéztem a bizonyítékot, a következőket szűrtem le belőle:

Nem történt RP-tagadás, az első /do-ra válaszolt.

[2026-02-09 16:03:09] [Output] : *Reakció? ((Luciano Graziano))
[2026-02-09 16:03:15] [Output] : *** James Johnson bever egy állast

James_Johnson az RP alatt hibát vétett azzal, hogy a második /do-ra nem válaszolt, viszont ez önmagában még nem minősül RP-tagadásnak, mivel akár a chatje is elpöröghetett.
RP-tagadás az, ha valaki szándékosan nem válaszol az RP-re / figyelmen kívül hagyja. A log alapján látszik, hogy James_Johnson belement az RP-be és RP-zett veled.

James_Johnson -t nem részesítem szankcióban.

Luciano_Graziano NonRP-t követél el az által, hogy törött lábbal verekedést kezdeményeztél. Nem reális cselekedet egy törött végtaggal verekedést kezdeményezni. Továbbá ForceRP-nek minősül a következő RP-d:
[2026-02-09 16:03:41] [Output] : *** Luciano Graziano szájba köpi James-t

Ezt /megprobal -ba kellett volna írnod. Nem olyan egyszerű egy embert szájba köpni, akár be is lehet csukva a szája, máshol találod el az arcán vagy el se találod vagy akár kihajol előle. Nem köpőbajnok a karaktered (ha az is lenne, a legprofibbak is hibázhatnak), ezért kell az ilyesfajta RP-t /megprobal -ba írni.

Luciano_Graziano 180 perces szankcióban részesül Force RP és NonRP miatt.

A panaszkönyvet zárom/helyezem.

Utoljára szerkesztve:
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.