Luciano Graziano - Andrew Brown [Csuhy]

• Thread starter Thread starter Luci
  • Start date Start date
  • Válaszok 12
  • Látta 180
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Luci

Kritikus
2025. 08. 15.
164
162
LS karakter
Luciano Graziano
dawngreen.webp

Panasztevő InGame neve:

Luciano Graziano
Panaszra tett személy InGame neve:
Andrew Brown
Panasz oka, leírása, kifejtése:
DM; Tehát a sztori az, hogy valakit üldöztünk, akit Enrico Graziano lelőtt, majd én ki akartam RP-vel csomizni a kocsiját az urnak, majd Enricot valahol a háttérből a PD-sek elkezdték lőni, majd engem is kilőttek úgy, hogy egy deka fegyver nem volt nálam, plusz nem csináltam semmit. Ja és hozzá tenném, hogy először a fegyveres Enrico Grazianot lőtték le, utána Vincenzo Grazianot ( Akinél szintúgy nem volt semmi illegál, tehát őt is le dm-elte valaki). A videóban látszik, hogy nem is véletlen lehettem lelőve, mert a környékemen senki nem volt, akit én láttam volna. De ha arról van szó megmutatom discordon a bíráló adminnak, mert elég pixelesen tölti fel imgurra.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
Ezt a PK-t csak azért nyitom, mert potyára ültem le a 15percet, és amikor admin jött, akkor már nem volt elérhető a szerveren a srác.

Szia,lövöldözés volt nem volt időnk nézni azt hogy kit lövünk.

Várom a birálatot.

Azt elhiszem, de egy fegyvertelent csak nem kene a 4 savos bokorbol kiloni.

Van videóm az egész esetről,biráló adminnak küldöm majd.

Kivancsi lennek a videora en is, szoval igazan bekuldhetned ide.

Bocsi hogy hozzá írók de akkor pont velünk volt navos ügyed a Skyline-rol.
UI: Biráló adminak eltudom küldeni a bizit.

Amikor meg ölt 21:02 akkor pont havert igazolta és kifagyott ott pont mögöttetek nem volt ott semmi lövöldözés szerintem.

• Kedvelés
Reactions: Luci
Jaa, ertelek. Hat ahol en alltam egyedul ott a videoban is latszik senki nem volt korulottem, tehat nem ertem igazabol, de majd admin eldonti. :D

Sziasztok, a panaszt én fogom bírálni.
Várom Andrew Brown videóját az esetről.

Ha lehet, majd a videót megnézném én is, mert kíváncsi lennék rá.

Sziasztok megérkeztem a bírálattal.
A panasztevő által küldött videón hang nem hallható, így az ő videója alapján nem tapasztalható a környezetében lévő lövöldözés.
Ezzel ellentétben, Andrew Brown által küldött videón jól hallható, hogy egy lövöldözésre reagált az éppen igazoltatást végző NAV.

Andrew Brown és társa, a videón látható CLS Mercedesre nyitott tüzet miközben te a kocsi mögött álltál. Abból a táválságból ahol az említett NAV-osok álltak, sajnos téged a jármű füstje eléggé kitakart, így a részükről nem volt megállapítható, hogy te most ott éppen milyen tevékenységet végzel.

Ezáltal, a Andrew úgy ítélte meg, hogy te a lövöldözés aktív tagja vagy, ezért lettél likvidálva.

A panaszod jogtalan.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.