Luciano Graziano - Admin jelentkezése

• Thread starter Thread starter Luci
  • Start date Start date
  • Válaszok 2
  • Látta 241
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Luci

Kritikus
2025. 08. 15.
164
162
LS karakter
Luciano Graziano

dawn.png

ADMINISZTRÁTORI FELVÉTEL - JELENTKEZÉS

Neved / Életkorod / Account ID-d.

Kevin, 23 éves vagyok jelenleg, 3069

UCP Előélet

UCP

Hogyan fordítanád az időd adminisztrátorként a szerverre?

Munka után elég sok szabadidőm van, amit a szerveren szoktam tölteni, ezáltal azt admin duty-ra tudnám fordítani szinte a 95%-át, a maradék 5%-ban pedig a barátommal közösen vezetett frakcióra fordítanám. Hétköznaponta kb - 5-6 órát, ha hétvégén nincs semmilyen program ugyan ennyi avagy több.

Miért gondolod hogy megfelelő vagy a csapatba?

Azért lennék szerintem megfelelő az admin csapatba, mert szeretek közösségben dolgozni, ezáltal könnyen alkalmazkodok a csoportos feladatokhoz is. Illetve egy ''rossz'' tulajdonságom, hogy nagyon nem szeretem az igazságtalan dolgokat, ezáltal gondolom magamat megfelelőnek, mert ha egy admin ügyre esne sor, akkor mind a két felet alaposan meghallgatnám és csak ezután osztanék bármiféle szankciót.

Mióta játszol a DAWN-MTA-n, illetve mióta roleplayezel?

2024. 10. 17-én regisztráltam a DawnMTA-ra. Több, mint 9 éve RolePlay-ezek.

Voltál-e adminisztrátor, ha igen hol, illetve milyen néven ismerve?

Igen voltam FineMta-n még nagyon régen, de az akkori teendőim miatt ez nem volt hosszú életű, kb 1 hónapos lehetett. Kisebb ilyen anonym szervereken is betöltöttem ezt a pozíciót, Luci néven.

Saját magad bemutatása. (8-10 összefüggő mondatban)

Szia/sztok, Kevin vagyok Budapesten élek, jelenleg egy vállalkozást működtetek, mint Szakács. Szabadidőmben, amikor itthon vagyok, akkor általában MTA-zni szoktam. Imádok új helyeket felfedezni, és új kultúrákat megismerni - idén is többször voltam külföldön nyaralni. A jó bulikat sem vetem meg, ha jó a társaság és együtt élvezhetjük a pillanatot. Régebben azaz körülbelül egy 2 éve rendszeresen jártam edzeni, de az az utóbbi időben sajnos hátra szorult, ezen viszont változtatni szeretnék, mert a mozgás az fontos. Nyitott energikus embernek tartom magam ezáltal könnyen megtalálom mindenkivel a közöshangot.

Véleményed szerint mi az ADMIN feladata?

Szerverszabályzat betartatása, megismertetése illetve mindenféle konfliktus megelőzése.

Mutass be a szerveren szerinted egy fontos helyet.
Városháza - Azért esett erre a választásom, mivel amikor fellépünk a szerverre, szerintem ez a legfontosabb helyszín amit elsőnek meg kellene látogatnia mindenkinek, mivel itt lehet mindenféle igazolványt ki váltani, ami az elinduláshoz és a zökkenőmentes játékélményhez elengedhetetlen. Illetve a továbbiakban itt lehet bejelenteni az ingatlanokat, garázsokat és a munkákhoz ki váltani a szükséges okmányokat/engedélyeket.

Utoljára szerkesztve:
Szia, a lapod ELFOGADÁSRA került!
Gratulálunk!
Keress fel egy Főadmin / Szuperadmint privát üzenetben itt fórumon.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.